|sâmbătă, decembrie 10, 2022
 • Follow Us!

Intrarea în insolvență a CET Govora – un ATENTAT LIBERAL la siguranța economică a județului Vâlcea! 

constantin-radulescu-3-martie-2016-608x400

 

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, a reacționat cu următoarea declarație imediat după ce s-a anunțat intrarea în insolvență a CET Govora:

Din păcate aceasta este o situație extremă în care CET a fost adusă după doi ani de conducere liberală a acestui județ. Și-au bătut joc de CET și din păcate de vâlcenii care lucrează aici. 

Este regretabil si inadmisibil ca în aceste zile vâlcenii să primească o astfel de veste.

Vâlcenii văd pe pielea lor din păcate ce înseamnă măsurile liberale la CET Govora SA.

Cu toate acestea vă spun că noi PSD vom avea grijă în viitoarea administrație județeană ca angajații CET și cei din Bazinul minier Berbești Alunu să își păstreze locurile de muncă iar alimentarea cu apă caldă și agent termic a municipiului Râmnicu Vâlcea să nu fie pusă în pericol.

PSD cât a condus acest județ a avut grijă de oameni și ne-am luptat să nu se ajungă aici și să se pună problema insolvenței sau a concedierilor.

Practic PNL si PDL periclitează siguranța întregii platforme chimice și a județului Vâlcea…. este în mod clar un atentat liberal la siguranța economică a județului Vâlcea.

 

2 Responses to Intrarea în insolvență a CET Govora – un ATENTAT LIBERAL la siguranța economică a județului Vâlcea!

 1. Ion Tărășenie

  ARE DREPTATE DOMNUL COSTI. AȘA ESTE, PĂSAT, BUICAN, REMUS PETRESCU, TĂRĂȘENIE, CRĂCIUNESCU, MONCEANU, MIRCEA POENARU, BULACU, ȘI ALTE HAHALERE NESIMȚITE, DUPĂ CE S-AU ÎMBOGĂȚIT CA NESIMȚIȚII, ACUM AU BĂGAT ÎNTRPRINDEREA ÎN ÎNSOLVENȚĂ. MĂCAR ACUM ÎN AL 12-lea CEAS, POATE SE TREZESC ȘI VÂLCENII ȘI NU MAI VOTEAZĂ USCĂTURILE ASTEA NENOROCITE, ACEȘTI TÂLHARI ȘI NEMERNICI AI JUDEȚULUI CE AU FURAT FĂRĂ JENĂ. RUȘINE PRĂDĂTORILOR ȘI INCOMPETENȚILOR. LA LADA DE GUNOI, CU VOI EXCREMENTE ÎMPUȚITE.

   
 2. emil

  Si cu astea fiind zise,, INSOLVENTA”cred cu tarie ca in urma acestor probleme majore in care sa ajuns cu CET-GOVORA-cindva o institutie de prestigiu in judet a ajuns in aceasta postura. Cred ca DNA..ul va cere socoteala la toti cei implicati…politic…angajati cu functii de conducere..sa declare cum de sa ajuns aici…si de unde ograda fiecaruia a luat proportii de ne’inchipuit de mari..Nu este de ajuns doar sa I penalizeze cetatenii valceni…prin ne acordarea votului…ai doare in basca de vot…prin confiscarea averii, si trimiterea in judecata..trebuie ca toti lucratorii acestei instituti sa iasa la o manifestatie sa alarmeze guvernul-parlamentul-presedentia.

   

Leave a Response