|sâmbătă, decembrie 10, 2022
 • Follow Us!

Gigi Matei răspunde acuzaţiilor lui Mircia Gutău referitoare la Piaţa Centrală 

Ion Gigi Matei

COMUNICAT DE PRESĂ

Ca urmare a unor critici lansate public la adresa noii construcţii a Pieţei Centrale de domnul Mircia Gutău, doresc să fac următoarele precizări:

Aş aprecia spiritul critic, din ce în ce mai vehement, al domnului Gutău, dacă acesta nu s-ar manifesta după regula păguboasă a sublinierii paiului din ochii celorlalţi, concomitent cu escamotarea bârnei din ochiul propriu. Altfel nu pot să-mi explic acuzele domniei sale la adresa viitoarei Pieţe Centrale – pe care o vede ca pe un ”mastodont” cu trei etaje – în condiţiile în care printre realizările mandatelor domnului Gutău, pe care şi le-a asumat cu mândrie, se numără supermarketul Billa. Construcţia a mutilat urbanistic – după cum spun arhitecţii, nu eu –zona în care a fost amplasată şi mai mult decât atât, ca o ironie faţă de actuala orientare politică ecologistă a domnului Gutău, a fost ridicată prin distrugerea unor destul de întinse spaţii verzi.

Cu această ocazie, îl informez pe domnul Mircia Gutău că viitoarea clădire a Pieţei Centrale va fi un adevărat ”Mall” agro-alimentar (ca să folosesc un termen care îi este mai familiar), în care se va face un comerţ civilizat, de calitate, la standarde înalte de igienă şi confort.

Iar pentru a-l lămuri pe domnul Gutău şi în privinţa parcării aferente noii pieţe – pe care domnia sa o acuză ca fiind inutilă ca urmare a vecinătăţii cu parcarea etajată subterană din zona centrală – îl informez pe această cale că parcarea de sub piaţă este destinată strict comercianţilor ce vor vinde aici, astfel încât fluxurile de aprovizionare cu marfă să nu se mai intersecteze cu cele ale cumpărătorilor şi locuitorilor din zonă.

 

Gigi Ion Matei,

Primar interimar

2 Responses to Gigi Matei răspunde acuzaţiilor lui Mircia Gutău referitoare la Piaţa Centrală

 1. HOTI SI DERBEDEI - TOTI !!!

  Deci, Gigi isi justifica fapta sa, de mutilare a orasului nostru, prin aceea ca si Mirciulica a facut la fel !!!

  In realitate, si unul si celalalt, “edilii” acestia sunt la fel : pe amandoi ii doare in cot de noi si de orasul acesta ; ceea ce ii preocupa pe ei este, in exclusivitate, propriul portofel ……………

   
 2. Vîlceanu

  Dacă e vorba de zona centrală , maestrul Gutău , nu poate fi depășit de nici un alt primar , nu a rămas nici un spațiu verde nefolosit. Din fericire , marea majoritate a locuitorilor acestei zone(veniți in oraș impreună cu Gutău , Matei și alți alogeni) , sunt iubitori de blocuri , betoane , asfalt , oameni care au cheltuit bani buni să locuiască “La Bloc , în Centru”. O problemă de cultură , de educație…..păcat de Vechiul Râmnic, un oraș frumos , aerisit, cu cetățeni care-l iubeau !

   

Leave a Response