|sâmbătă, decembrie 10, 2022
  • Follow Us!

Constantin Rădulescu: ÎL VOI PROPUNE PE ION CÎLEA “CETĂŢEAN DE ONOARE” AL JUDEŢULUI VÂLCEA 

13214407_843953489082150_1212238934_o

COSTI+CILEA-1

 

Ion Cîlea reprezintă politicianul care a translatat în ambele epoci ceva mult mai de preţ decât ideologiile – Principiile!

A fi un om principial, în ziua de astăzi este un deziderat din ce în ce mai greu de aplicat. Este din ce în ce mai greu de găsit un astfel de om.

Principiile nu au doctrine, nu sunt de stânga, de dreapta, nu sunt oportunisme de ocazie, principiile fac casă bună cu onestitatea, cu bunul simţ şi cu verticalitatea. Acesta a fost Ion Cîlea!

Poate nu degeaba, cel care continuă azi (ca o sinteză între generaţii) munca de partid în PSD, este domnul Constantin Rădulescu

Cel care vine cu o mare responsabilitate, aceea de a ţine blazonul unui partid, care la Vâlcea a ştiut să fie unul de principii, dar şi de a impune un culoar ofensiv împotriva ipocriziei şi a unui fanariotism de excelenţă, care se traduce deja în apucăturile unor politicieni contemporani.

Poate şi de aceea, propunerea lui Constantin Rădulescu ca Ion Cîlea să intre în istoria acestui judeţ drept «Cetăţean de Onoare» este mai mult decât un gest politic, este, de fapt, impunerea unui reper moral, ca o axiomă politică pentru cei care vor să ajungă la demnitatea de preşedinţi de Consiliu Judeţean Vâlcea. – Marin Florian, Director Comunicare PSD Vâlcea.

Leave a Response