Circulaţia rutieră pe Valea Oltului - pe o singură bandă până la sfârşitul lunii iunie

miercuri, 16 martie 2016

Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfăşura alternativ, pe o singură bandă, în zona viaductului Cârligu Mic, până pe 30 iunie, din cauza unor lucrări de consolidare a viaductului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Circulaţia rutieră pe Valea Oltului - pe o singură bandă până la sfârşitul lunii iunie

Timp de mai bine de trei luni, în judeţul Vâlcea, pe Valea Oltului, se vor desfăşura lucrări de consolidare a viaductului Cârligu Mic, astfel că circulaţia rutieră pe DN7 se va desfăşura restricţionat, pe o bandă, alternativ, pe sectorul kilometric 200+615 - 200+815 metri, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Vâlcea.

Pentru a trece de zona în care se efectuează lucrări, şoferii vor fi nevoiţi să aştepte la semafor.

"Lucrările constă în modernizarea unui viaduct - decopertarea asfaltului, turnarea grinzilor şi a plăcii de suprabetonare. Lucrările au fost începute încă de anul trecut, s-au sistat în luna decembrie, iar acum au fost reluate. Se lucrează pe o singură bandă, iar traficul este restricţionat cu semafoare şi piloni de delimitare”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX directorul SDN Vâlcea, Lăcrămioara State.

Potrivit acesteia, era nevoie de o intervenţie de asemenea anvergură la viaduct deoarece se degradase îngrijorător de mult, iar zona putea să pună în pericol participanţii la trafic. Pentru a respecta termenul, muncitorii vor lucra în trei schimburi.

"Lucrările se vor desfăşura până pe 30 iunie pentru că, în iulie şi august, avem turişti în zonă şi nu vrem să restricţionăm traficul. De mulţi ani avem prins în planul de reparaţii acest viaduct. Cel puţin partea carosabilă era foarte degradată”, a afirmat Lăcrămioara State.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe