|marți, octombrie 4, 2022
 • Follow Us!

Scandalul ȚIGANILOR din River Plaza Mall ia amploare! Președintele PRU, Florin Brăgău, cere demisia primarului și a șefului Poliției Locale! 

Bragau

Scandalul țiganilor scandalagii, care terorizează vâlcenii din River Plaza Mall ia amploare. Florin Brăgău, președintele Partidului România Unită – Filiala Vâlcea a adoptat o poziție foarte tranșantă referitoare la acest subiect, într-o postare pe pagina de facebook:

Cer DEMISIA Primarului Matei Ion și a Șefului Poliției Locale pentru Incompetenta acestora despre cum tiganii inca își fac legea la Valcea!!

Astazi la River Plazza Mall o tânără adolescentă fost bătută de o gasca de tigani!!! Trebuie sa precizez ca nu sunt rasist, dar aceste lichele ale societatii, acesti infractori protejati de lege isi fac in continuare propriile lor reguli, cu ajutorul politiei locale!
Nu mai exista legi, nu mai exista reguli, suntem minoritari in tara noastra! Zi de zi tiganii adunatii in haite in fata mall-ului din ramnic continua sa faca probleme, iar politia nu face nimic. O persoana a fost agresata astazi de aceste scursuri ale societatii care nu platesc taxe si impozite, pe care nu le intreaba nimeni de unde au bani de masini si masini de lux inmariculate in bulgaria, sau macar sa ii intrebe cineva ce dracu fac in fata mall-ului, nu de alta dar asocierea in grupuri de 5 sau mai multe persone in vederea comiteri de infractiuni este considerata crima organizata. Domilor de la politia locală ce faceti? Ati identificat o persoana de 35 de ani care ar fi agresorul? De ce nu faceti arestari?
“Unde esti tu Tepes Doamne”???
Sunteti cumva pe mana cu tiganii infractori?
VREȚI AJUTORUL PATRULEI LUI VLAD ȚEPEȘ… SĂ STEA IN MALL SĂ AIBE GRIJĂ DE CETĂȚENII RÂMNICULUI?? Aștept un răspuns oficial al politiei locale care fuge de la locul faptei, dar si al primarului…PARDON… VICEPRIMARULUI cu atribuții de Edil al municipiului Râmnicu Vâlcea care sta cu mainile in san…
DEMISIA STIMABILILOR!!!

5 Responses to Scandalul ȚIGANILOR din River Plaza Mall ia amploare! Președintele PRU, Florin Brăgău, cere demisia primarului și a șefului Poliției Locale!

 1. Tudor Liviu

  In Rm.Valcea tiganii fac legea de mult timp.Nimeni nu se ia de ei. Cel putin la Mall sunt toata ziua, tipa, incearca sa te intimideze etc; in zona de Nord a orasului sunt peste tot si in grupuri mari.Mai ales tiganii tineri agreseaza fetele , etc. RUSINE !

   
 2. Miscarea Pentru Salvarea Patriei

  Parafrazand un inaintas celebru, consider ca SOMNUL AUTORITATILOR NASTE MONSTRI.
  In acest sens avertizez pe cei care vremelnic conduc aceasta urbe ca va fi vai si amar de ticalosii care maculeaza acest minunat si bland popor. La ora la care dorm si ingerii este posibil ca spurcaciunile care ne agreseaza sa dispara precum fulgii de papadie…

   
 3. Bogdan

  Chiar e o problema. Acesti inadaptabili sunt foarte violenti. Nu le pasa de absolut nimic ce tine de lege.

  Recomand gasirea investitorului care detine River Plaza Mall. Si bombardata adresei de E-mail cu poze, articole de presa si informatii despre prejudiciul pe care il cauzeaza aceasta situatie.

  Pentru ca o mare pare din vina o are administratorul din Rm. Valcea care a angajat aceasta firma de paza incompetenta. Cine stie, poate are prieteni printre administratori.

  Angajarea unei firme de paza reale si cu oameni capabili sa faca fata acestei cohoarde de colorati.

   
 4. bariera cu plata

  sunt sute de inregistrari cu fortarea barierei…. sute! nu platesc, fortand bariera, uneori reusesc sa treaca trei masini, cel corect plus doua masini de tigani. mai toate au numere de germania.

   
 5. roata de tigani pe trotuar

  uneori fac roata, cat tot trotuarul. oamenii nu au curajul sa le zica ceva. accepta, umiliti, sa ocoleasca roata de tigani.

   

Leave a Response