|luni, noiembrie 28, 2022
 • Follow Us!

ION CÎLEA ŞI-A DAT DEMISIA POST – MORTEM DIN PSD VÂLCEA 

ion_cilea

Cu siguranţă, după impunerea lui Romeo Rădulescu drept candidat al PSD la Primăria Râmnicu Vâlcea, prin mintea multor pesedişti vâlceni trece în aceste momente următoarea întrebare:

„Ce-ar zice oare săracul Ion Cîlea despre ce se întâmplă astăzi cu PSD Vâlcea?”.

Între noi fie vorba, şi noi ne întrebăm acelaşi lucru.

Păi ce să zică regretatul… Probabil şi-ar anunţa demisia din partid, în semn de protest faţă de modul în care tovarăşul Dragnea ia decizii peste capul conducerii judeţene Vâlcea a PSD, peste cel al filialei municipale.

Nu că ar fi avut ceva Ion Cîlea cu Romeo Rădulescu, nu despre asta este vorba. Discutăm despre o chestiune de principiu. Când centrul ia decizii arbitrare, organizaţia din teritoriu dispare. Se lichefiază, se pulverizează. Disoluţie totală.

Dacă dispare organizaţia, dispare şi puterea ei de decizie. Dacă dispare puterea organizaţiei, dispare şi autoritatea. Dacă dispare autoritatea, dispare şi preşedintele.

Ion Cîlea nu a avut amărăciunea de a trăi un astfel de moment şi, implicit, de a dispărea ca preşedinte înainte de a dispărea ca om.

Acolo unde se află acum, în lumea celor drepţi, suntem siguri că şi-a dat deja demisia post – mortem din PSD.

Aici, în lumea celor strâmbi, demisiile şi nominalizările se dictează de la Bucureşti.

informatia.net

2 Responses to ION CÎLEA ŞI-A DAT DEMISIA POST – MORTEM DIN PSD VÂLCEA

 1. emyg

  fara sa fi fost vreodata psd-ist am spus acelasi lucru , lam cunoscut personal pe dn calea un OM adevarat ! calul TRAIAN si-a facut pe deplin datoria , unde sunteti dle GIGI Matei sau e blat pe fata ca de la fost primar la actual !

   
 2. Coveianu Marin petru

  Stima si respect chiar si post mortem pentru domnul Calea, a fost un om cu coloana vertebrala si doctrina de partid, nu doctrina de buzunare.

   

Leave a Response