|sâmbătă, septembrie 18, 2021
  • Follow Us!

Un barbat urmarit international a fost prins de politistii din Valcea 

politie-valcea

 

Polițiștii din Vâlcea, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române, au depistat un bărbat, pe numele căruia autoritățile din Luxemburg au emis un mandat european de arestare pentru 18 furturi.

Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea l-au depistat pe bărbatul, de 24 de ani, din orașul Bălcești.

Pe numele acestuia, autoritățile luxemburgheze au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a 18 fapte de furt calificat și constituire într-un grup organizat, săvârșite pe teritoriul Luxemburgului, în perioada noiembrie-decembrie 2013.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Pitești, urmând a fi dispuse măsurile legale pentru predarea către autoritățile din Luxemburg.

Leave a Response