|sâmbătă, septembrie 18, 2021
 • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 12.11.2015 

soparla-cu-volanas
 • O „afacere murdară” se derulează de trei luni în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea, sub privirile nepăsătoare (sau complice?) ale managerului Dan Ponoran. Este strigător la cer că nici după 90 zile de la recepţie, noul computer tomograf nu a fost pus în funcţiune, deşi Consiliul Judeţean Vâlcea şi Ministerul Sănătăţii au plătit bani grei (peste 250.000 euro) pentru achiziţionarea unui astfel de aparat absolut necesar. Am aflat însă care este „manevra”: în cazul pornirii tomografului, cel mai mult va avea de pierdut… o clinică privată din imediata vecinătate a Spitalului Judeţean, care deţine un tomograf similar, dar care percepe sume imense pacienţilor trimişi pentru consultaţii taman de spitalul de stat. Dar despre încrengăturile acestei „mafii” vom detalia în numerele viitoare ale ziarului!

 

 • În aceste zile, sunt în toi disensiunile în cadrul ALDE Vâlcea pe tema acceptării candidaturii lui Mircia Gutău la Primăria Râmnicului. În urma unui comunicat de presă semnat de un purtător de cuvânt al ALDE, Gutău a spus că nu negociază intrarea în partid… cu portarii. Fostul primar al Râmnicului are dreptate să fie supărat, întrucât acesta a purtat negocieri directe cu Cătălin Harnagea, liderul PLR Vâlcea, şi cu o mare parte din conducerea conservatorilor. Doar un anume Lucian Trandafirescu, preşedintele organizaţiei municipale a PLR, 4-5 membri de la partidul lui Tăriceanu, plus purtătorul de cuvânt care a redactat comunicatul de presă sunt împotriva venirii lui Mircia Gutău în ALDE. Însă, deocamdată Gutău nu a demisionat oficial din PNL şi de aceea se va amâna o decizie cu privire la candidatura fostului primar al Râmnicului din partea uneia din cele două formaţiuni politice.

 

 • Primarul din Ocnele Mari, Petre Iordache, se pregăteşte să dea un „tun imobiliar” cu terenurile proprietate publică? Sub pretextul unei „concesiuni”, primarul Iordache se pregăteşte să dea pe 49 de ani unui prieten de afaceri o pădure din Ocnele Mari de 2,3 hectare şi un lac de 2.100 mp într-o zonă cu un peisaj mirific. Aşteptăm „vizita” procurorilor DNA la Primăria Ocnele Mari să cerceteze cazul!
 • „În urmă cu câţiva ani, unul dintre cei mai probabili candidaţi la funcţia de primar al municipiului Rm. Vâlcea a realizat o escapadă la o cabană, în munţi. Omul nu era singur, ci cu o frumoasă studentă din Sibiu. Cineva dintre cei prezenţi în gaşcă a făcut atunci o poză cu telefonul, iar acum, când se apropie campania electorală, poza a început să circule discret.“ – scrie publicația Criterii. Gurile rele spun că ar fi vorba de Gigi Matei, dar noi nu le dăm crezare, având în vedere faptul că primarul interimar este un familist convins și un etalon al moralității. Informația se pare că a fost lansată de un alt candidat la funcția de primar, mai invidios de felul lui. Deh, fata lui a fost mai nasoală!

 

3 Responses to Șpârle și șopârle, 12.11.2015

 1. RALUCA

  Numele clinici private se numeste sigur Sanmed normal cand sugi de la doua oi,CAS deconteza serviciile,iar Sanmed te mai “beleste” o data cu sume cuprinse intre 400-600 lei pt un C.T ,iar bani se intorc inca oadata pt ca se intomcmesc documnete cu acordul medicilor cu complicitatea celor de la sanamed.Nu v-ati intrebat cum in 15 ani un domn inginer silvic si o doamna care era contabil la Spitalul nr 1, au ajuns mari afaceristi,ca mai toti afaceristi aparuti Ramnic in ultimi 2o de ani,afaceristi de carton care au ocolit taxele si impozitele,trecand an de an in bilantul conatbil,pierderii sau profit zero dar au cifre de afaceri imense..

   
 2. muritor de rand

  astept si eu ziua cand se vor da nume si se va da de pamant cu cel ce beneficiaza ilegal de serviciile tomografului

   
 3. mery

  la spitalul judetean nu exista medicamente,iar d-nul director sustine ca nimeni nu cumpara nimic,este de-a dreptul insuportabil.

   

Leave a Response