|miercuri, iunie 23, 2021
  • Follow Us!

Șpârle și șopârle, 05.10.2015 

soparla-cu-volanas
  • Poate puţină lume a observat, dar trebuie să spunem că liberalul Cristi Iliescu se află în acest moment… în afara Consiliului Judeţean Vâlcea. Juriştii pe care i-a contactat ziarul nostru au fost unanim de acord că demisia din funcţia de consilier judeţean devine efectivă şi îşi produce efectele în maxim 24 de ore de la înregistrarea ei. După cele 24 de ore, un act unilateral nu mai poate fi revocat de nimeni. Reamintim că Iliescu şi-a depus demisia joi, 24 septembrie 2015, şi abia în şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea din 30 septembrie a anunţat public că… revine asupra demisiei. Adică, după mai bine de cinci zile de la expirarea perioadei legale. Este evident că, la presiunea şefului liberal Gică Păsat, s-au făcut „măgării” la Registratura CJ Vâlcea, în sensul schimbării unor date sau anularea unor înregistrări din documentul depus de Cristi Iliescu. Nu se putea altfel pentru că clovnii politici Buican şi Păsat nu ar fi riscat pierderea majorităţii fragile din Consiliul Judeţean Vâlcea!

 

  • Se aude că data de 15 octombrie va fi un moment de cotitură în politica vâlceană: fostul primar Mircia Gutău îşi va anunţa candidatura la Primăria Râmnicului din… partea ALDE. Tot în acel moment, senatorul Dan Niţu va face pasul către aceeaşi formaţiune politică. Gutău şi Niţu vor fi urmaţi în ALDE Vâlcea de cinci consilieri locali independenţi din Râmnicu Vâlcea (care vor susţine partidul, dar nu se vor înscrie pentru a nu îşi pierde mandatele), la care se vor adăuga tot cinci consilieri judeţeni (cei trei independenţi, plus doi de la liberali).

 

  • Mai mulți angajați ai Administrației Județene de Finanțe Vâlcea s-au arătat extrem de revoltați de ABUZUL colegilor David și Stanciu la SC CET Govora SA. Inspectorii de bună credință din AJF Vâlcea condamnă cu vehemență ingerința politică în activitatea fiscală!

One Response to Șpârle și șopârle, 05.10.2015

  1. IzabelaPop

    Uite ca am citit un mesaj prea captivant scris intr-o maniera dificil de gasit in netul romanesc. Acum, dupa ce am citit acest articol, doresc sa va comunic ca in acest weekend trecem la ora de iarna, o stiati deja. Daca tot se schimba ora, macar reglati-va ceasul dupa ora exacta pentru a nu pierde sa ajungeti la timp unde aveti de mers. Multumesc!

     

Leave a Response