|sâmbătă, octombrie 1, 2022
  • Follow Us!

Momentul politic al anului 2015 

psD cOSTI cOCA

Conferinţa de Alegeri a PSD Vâlcea trebuie să fie o demonstraţie de forţă politică şi solidaritate dar şi Momentul politic al anului 2015

„Îi doresc succes lui Laurenţiu Coca pe care îl ştiu de 20 de ani şi cred că este unul dintre colegii valoroşi care trebuie să rămână aproape de decizia politică şi după aceste alegeri!

După cum am mai spus-o, eu nu aştept Conferinţa ca pe o confruntare. Colegii delegaţi vor alege şi vor decide cum va arăta viitoarea echipă de conducere a PSD-ului la Vâlcea!

Mai avem încă de ţinut conferinţe în teritoriu şi după aceea vom vedea când ţinem alegerile la judeţ!

Trebuie încheiat rapid şi acest episod pentru că, personal, cred că trebuie dat cât mai repede startul pregătirii pentru alegerile din anul 2016 – alegeri locale şi parlamentare.

Asta este tot ce voi comenta până la momentul votului, voi respecta decizia colegilor mei luată în cadrul Conferinţei şi cred în continuare în ceea ce am mai spus: politica nu trebuie să transforme oamenii în duşmani!

În rest…repet…PSD Vâlcea trebuie să intre cât mai repede în procesul de pregătire al alegerilor!”a declarat deputatul Constantin Rădulescu, Preşedintele Interimar al PSD Vâlcea.

Leave a Response