|duminică, septembrie 25, 2022
  • Follow Us!

Accidente rutiere la Băbeni şi Ocnele Mari 

accident

Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier în oraşul Băbeni. Din primele verificări, s-a stabilit că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 22.25, P. Nicolaie, de 63 ani, din com. Şirineasa, a condus un autovehicul pe str. Calea lui Traian, din Băbeni, efectuând un viraj la stânga fără a acorda prioritate de trecere unui autovehicul, condus de   I. Iulian, de 29 ani, din com. Ioneşti, întrând în coliziune frontală cu acesta.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a lui: P. Nicolaie, diagnostic contuzie toraco-abdominală; P. Nicoleta, diagnostic: TCF acut minor, plagă; I. Iulian, diagnostic: TCC acut minor, contuzie coloană cervicală, contuzie genunchi drept; I. Ana Maria, diagnostic: contuzie toracică, TCF acut minor, fractura piramida nazală; I. Mihai, diagnostic: policontuzionat prin accident rutier.

Conducătorii de autovehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 17.30, B. Constantin, în vârsta de 30 ani, din oraşul Ocnele Mari, a condus o motocicletă pe DN 67 B – Râmnicu Vâlcea, iar la un moment dat nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul care circula în

faţa acestuia, condus de N. Silviu, de 35 ani, din comuna Cernişoara, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a lui B. Constantin, diagnostic – politraumatism prin accident rutier, T.C.C cu hemoragie, fractură claviculă dreapta.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Leave a Response