|marți, august 9, 2022
 • Follow Us!

Mihai Bălan și-a dat demisia de la CET Govora! De-acum, falimentul este iminent! LIBERALII AU ÎNNEBUNIT! 

Mihai-Balan

Mihai Bălan și-a dat demisia din funcția de director al SC CET Govora SA. Pe surse am aflat că demisia a fost depusă astăzi la secretariatul instituției. Conform acelorași surse, directorul Bălan nu a mai suportat imixtiunile politice în activitatea managerială de la CET Govora. Se pare că liberalii din conducerea județului au avut pretenția ca și femeia de serviciu de la CET să fie liberală. Aceiași liberali sabotează activitatea de exploatare a cărbunelui la Alunu, prin primarul Boeangiu. În ultimele luni, asupra directorului Mihai Bălan au fost exercitate presiuni enorme pentru ca la CET și firmele din subordine să fie instalați directori cu carnet de partid PNL. De asemenea, au existat presiuni pentru ca în CET să fie introduse firme cu patroni galbeni, sponsori la partid. Președintele CJ Vâlcea, Ghoerghe Păsat, este o simplă marionetă în mâinile păpușarului șef Cristian Buican. În aceste condiții, FALIMENTUL CET-ului este iminent! În scurt timp cei 2500 de angajați vor ajunge ȘOMERI. Felicitări PNL, felicitări Cristian Buican! În nebunia lor și foamea de bani și funcții liberalii vor face azi chef la partid crezând că l-au luat pe Dumnezeu pe picior și au LIBER LA JEFUIREA CET-ULUI!

Tiberiu Pîrnău

20 Responses to Mihai Bălan și-a dat demisia de la CET Govora! De-acum, falimentul este iminent! LIBERALII AU ÎNNEBUNIT!

 1. bumbaru vasile

  BRAVO HOTILOR!!!!!!

   
 2. Anonim

  Felicitari domnului Director.

   
 3. SABIN

  ASTIA CHIAR SUNT NEBUNI

   
 4. Andone Catalin

  Si articolul de cine e semnat?

   
 5. Marian Ion

  De-acum falimentul este iminent!

   
 6. dINCA gABRIEL

  BUICAN L-A FORTAT PE BALAN SA NUMEASCA IN FUNCTII CEI MAI MARI HOTI, LA SERVCET PE TARASENIE SI LA PRELCET PE PRALA, CEL CARE A JEFUIT LA GREU DIDROSERVUL!

   
 7. Nicu Gheorghe

  BUICAN ARE INTERES SA INTRE IN INSOLVENTA CET-UL, EL DEJA A BATUT PALMA CU VIITORII PROPRIETARI, CEI CARE VOR „CASTIGA“ LA PRIVATIZARE!

   
 8. Mihai Popa

  Gangavitul ala de Pasat este un mare nemernic, dupa ce ani de zile a fost scos din foame de Balan acum se comporta ca ultimul golan!!! rusine!!!!!

   
 9. Mircea Stancu

  Am votat liberalii la ultimele alegeri. Dar jur ca nu voi mai vota in veci cu nenorocitii astia care vor sa falimenteze judetul!!!!

   
 10. Ion Stan

  Eu sunt un muncitor de la CET, stiu f bine ca fara Mihai Balan, in scurt timp vom ajunge someri. Va rugam domnule Balan sa nu va dati demisia!!!! NU mor caii cand vor cainii!

   
 11. Marin Ignat

  Da, de acord…vin si eu sa-i scarman pe baieti!

   
 12. Nicu Luta

  …am auzit ca tot scandalul a pornit de la o ….. de-a lui Buican ./..e adevarat???

   
 13. Nicu Luta

  Buican este cel mai mare s……..r din Valcea. Eu i-am dat…. . Stii tu, domnule Cristi, cand ne-am intalnit in Bucuresti la Mariot…ai urcat la mine in camera si ti-am dat …in hartii de ..iti luceau ochii…

   
 14. Bogdan Miulescu

  Buican este cea mai mare ………din politica valceana, ia sa-l intrebati de afacerile cu lapte, cum i-a f….. pe sotii M….. si pe altii sa-i cumpere b….. . Si despre afacerile cu lemne ale fratelui lui!

   
 15. Buican cristian

  Interesante comentarii!!!! Buican Cristian

   
 16. Buican cristian

  Acest mod de a face presa este laudabil! Felicitari ziaristilor pt dezvaluiri!

   
 17. Buican cristian

  Continuarea va fi interesantă!

   
 18. Buican cristian

  Aceasta tableta aparține Camerei Deputatilor si e monitorizata!!!!

   
 19. Buican cristian

  Aceasta tableta aparține Camerei Deputatilor si e monitorizata!!!! Cred ca prostii nu înțeleg nimic! Normal daca sunt prosti!

   
  • admin

   Felicitari domnule deputat pt limbaj! Va onoreaza! Dati inainte, ca veti avea de castigat in viata si in cariera politica!

    

Leave a Response