Satul de vacanță al combinatului Oltchim de la Dăești, în paragină

miercuri, 25 februarie 2015

 

Situatie dezastruoasa in satul de vacanta al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea. Complexul de agrement unde isi petreceau zilele libere angajatii este inchis din 2012 si a ajuns in paragina. Combinatul nu poate vinde complexul de agrement, pentru ca face parte din pachetul care trebuie privatizat.

Potrivit site-ului bzi.ro, în toate camerele satului de vacanta Oltchim, mobilierul este vechi, a aparut igrasia, iar cladirile trebuie renovate. Baza de agrement a fost ridicata acum mai bine de doua decenii. Proprietatea de aproape 5.000 de metri patrati a fost construita pentru a gazdui manifestari ca Zilele Oltchimului, dar si pentru a le oferi angajatilor o varianta de a-si petrece zilele libere.

Satul de vacanta Oltchim Ramnicu Valcea cuprinde mai multe cladiri care ofera 10 locuri de cazare, dar are si doua sali de mese, doua foisoare, precum si o piscina. Din pacate, toate acestea sunt inchise din anul 2012, cand Oltchim a intrat in insolventa.

Oamenii din zona spun ca, demult, satul de vacanta era foarte frumos si ca veneau multi vizitatori, dar ca acum e pustiu, “s-a ales praful”, scrie digi24.ro.

Terenul de 5.000 de metri patrati este al combinatului, dar constructiile sunt ale Sindicatului.

„Si noi, Primaria, avand in vedere ca se afla pe teritoriul localitatii, am fi interesati sa o avem in patrimoniu, dar localitatile au bugetele foarte limitate si nu avem bani pentru asemenea investitii”, a declarat George Popolan, primarul comunei Daesti.

Terenul pe care se afla satul de vacanta a fost evaluat la 50.000 de euro, iar cladirile si anexele valoreaza 200.000 de euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe