Accidente rutiere în Călimăneşti, Bujoreni, Brezoi şi Râmnicu Vâlcea

miercuri, 4 februarie 2015

 

La data de 02 februarie a.c., în jurul orei 10.00, C. Robert, din com. Voineasa, a condus un autovehicul pe DN 7- Călimăneşti, iar la km 193 + 915 m  nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, intrând în coliziune cu un autovehicul, condus de C. Marin, de 43 de ani, care circula din sens opus. În urma impactului a rezultat   rănirea uşoară a lui P. D., de 12 ani, pasager, diagnostic preliminar escoriaţii. Conducătorii auto  au fost testaţi cu aparatul etilotest, în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

În data de 30 ianuarie a.c., în jurul orei 20.00, T. Bogdan, de 34 de ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe str. Tineretului - Rm. Vâlcea, şi la intersecţia cu str. Mihai Eminescu nu a acordat prioritate de trecere lui C. Cristian, 41 de ani, C. Minodora, de 38 de ani şi C. M., de 16 ani care traversau strada pe marcajul pietonal, accidentându-i. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l şi a fost condus la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonilor: C. Cristian, diagnostic: contuzie umăr şi cot drept, C. Minodora, diagnostic entorsă gleznă stânga; C. M., diagnostic contuzie coloană lombară, contuzie gambă dreapta. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

La data de de 31 ianuarie a.c., ora 15.10, G. Iulia,  de 20 ani, din oraşul Brezoi, a condus un autovehicul marca Renault pe DN7, din direcţia Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la km 211+200 m pe raza localităţii Proieni, nu a acordat prioritate de trecere, efectuând o manevra de schimbare a direcţiei  de mers către stânga pentru a părăsi drumul cu prioritate si a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul,condus din sens opus de G. Florentin, de 27 ani, din comuna Budeşti. În urma impactului, a rezultat rănirea uşoară a lui: G. Iulia, diagnostic şoc traumatic, plăgi escoriate regiune frontală; G. Mihaela, de 40 de ani, diagnostic - politraumatism, TCC acut închis, hematom epicranian drept, contuzie cerebrală; M. Cristina, de 24 de ani, diagnostic - contuzie gleznă membru inferior drept; B. G., de 16 ani,   şoc traumatic, contuzie abdominală.

La data de 01 februarie a.c., ora 11.55, M. Alexandru, de 19 ani, din mun. Rm. Vâlcea, a condus un autoturism pe DN.7- Bujoreni, iar la km.186+800 m pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta a pierdut controlul direcţiei de deplasare la dreapta şi a intrat în şanţ răsturnându-se şi a intrat într-un cap de pod şi într-un tractor staţionat în afara părţii carosabile. Din accident, a rezultat rănirea uşoară a lui B. Nicolae, de 18 ani, din oraşul Băile Olăneşti, diagnostic preliminar ”Politraumatism prin accident rutier, T.C.F.,G.S.R.-15, Contuzie toraco-abdominală”. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentelor rutiere.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe