Infracţiuni rutiere în Păuşeşti Măglaşi, Râmnicu Vâlcea şi Prundeni

miercuri, 28 ianuarie 2015

 

 

La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 13.06, D. Gheorghe, de 44 de ani, din  com. Păuşeşti Măglaşi, a fost depistat în timp ce conducea un tractor agricol pe DN 64 ce tracta o remorca artizanală  neînmatriculată. Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 07.50, F. Florian, de 25 de ani,  din com. Şirineasa, a condus un autovehicul pe bulevardul Calea lui Traian, fiind oprit pentru control de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că acesta nu poseda permis conducere, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal.

La data de 27 ianuarie a.c., ora 06.35, P. Ilie, de 50 ani, din Drăgăşani, a condus  un autovehicul pe DN 64 - Prundeni şi ajungând la km. 68+900 m a acroşat cu partea faţă pe I. Nicolae, de 86 ani, din mun. Drăgăşani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis si fără a se asigura. În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni traumatice fiind transportat la Spitalul municipiului Drăgăşani, unde i s-a stabilit diagnosticul de TCC acut cu plaga frontală dreapta, traumatism genunchi drept, traumatism torace. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea şi victimei i s-a prelevat o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitatea a împrejurărilor producerii evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe