|luni, octombrie 3, 2022
  • Follow Us!

Tabără de comunicare la Centrul de Agrement Cozia 

DJST-Tabara-Cozia

 

Centrul de Agrement Cozia, din județul Vâlcea a fost, în perioada 18.08- 22.08.2014 gazda primei ediții a Taberei de comunicare, un proiect organizat de Asociația Regională de Dezbateri, Oratorie și Retorică, ARDOR – Oltenia, prin finanțarea MTS, obținută in cadrul Concursului Local de Proiecte Vâlcea.

Proiectul a avut participanți din județele Vâlcea, Dolj, Mehedinți și municipiul București. Tabăra a avut o agendă echilibrată, activitățile fiind atât formative cât și distractive.

Partea formativă a cuprins activități de formare în comunicare (interpersonală, în echipă și discurs public), o dezbatere demonstrativă, unde două echipe de voluntari ai ARDOR Oltenia s-au întrecut în argumentații pe o anumită temă și un concurs de Discurs public.

Câștigătorii acestui concurs sunt:

Premiul I: Ioana Balaure și Bianca Mătăcuță, premiul II: Ingrid Bărbulescu și Beatrice Cucă. premiul III: Patricia Giurescu, Maria Tohăneanu șiAdriana Bălăceanu, mentiuni: Bogdan Anton, Denisa Matache, Tudor Dură, Emil Pătrașcu, Daniel Ciochină și
Daria Calangiu

Partea distractivă a cuprins jocuri sportive (fotbal și volei), seară de karaoke, concurs de miss- mister și, evident, un foc de tabără.

Așteptăm cu nerăbdare desfășurarea ediției a II-a a concursului Oltenia Debate Country, în anul 2015.

 

Leave a Response