|vineri, septembrie 30, 2022
  • Follow Us!

Două campioane mondiale la handbal, premiate de Consiliul Local Râmnicu Vâlcea 

Matei premiere handbaliste1

Consiliul Local Râmnicu Vâlcea le va premia cu câte 3.000 de lei pe campioanele mondiale Florentina Craiu şi Iulia Andrei, transmite Adevarul. Cele două handbaliste care activează la HCM Râmnicu Vâlcea, respectiv Grupul Şcolar Energetic, au obţinut medalie de aur la Campionatul Mondial de Handbal din Macedonia.
Astăzi, primarul interimar Ion Gigi Matei le-a oferit celor două sportive câte o plachetă şi o diplomă de excelenţă. În semn de recunoaştere şi de mulţumire pentru rezultatul excepţional din Macedonia, cele două tinere vor primi şi o sumă modică de bani din partea Consiliului Local. “Aceste două fete, care ne-au reprezentat cu cinste în Macedonia, Florentina Craiu şi Iulia Andrei, îşi desfăşoară activitatea în Râmnicu Vâlcea, de aceea am decis să le premiem. Pe lângă această plachetă şi diplomă, în următoarea şedinţă a CL, fetele vor primi şi câte 3 000 de lei. Aş vrea să se ştie că primăria Râmnicu Vâlcea a făcut mult mai multe pentru handbal, mai mult decât alte primării din ţară. Noi susţinem financiar Centrul de Excelenţă, anual contribuim cu 2 miliarde de lei vechi”, a declarat primarul  Râmnicului Vâlcea.
Handbalistele care-şi desfăşoară activitatea la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă din Râmnicu Vâlcea se află în acest moment într-o  vacanţă de 10 zile. Din acest motiv, doar Florentina Craiu a fost prezentă la primărie, pentru a primi diploma de excelenţă. Tânăra a ţinut să le mulţumească autorităţilor şi râmnicenilor pentru susţinere şi a promis că va continua să exceleze şi de acum înainte.

 

Leave a Response