|miercuri, octombrie 5, 2022
  • Follow Us!

CRIMINALI ARESTAȚI! Doi tineri din Vâlcea au jefuit o bătrână apoi i-au incendiat casa 

furtcatuse

Doi bărbați în vârstă de 21 de ani din judeţul Vâlcea, acuzaţi că au jefuit o bătrână după care, pentru a şterge urmele, au dat foc casei în care aceasta locuia, au fost arestați preventiv. În urma anchetei poliţiştii îi suspectează pe cei doi de comiterea mai multor tâlhării.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, cei doi bărbaţi, din comuna Suteşti judeţul Vâlcea, au fost arestaţi preventiv pentru omor calificat și tâlhărie calificată.

Poliţiştii au ajuns să-i ancheteze pe cei doi în urma unui incendiu produs la sfârşitul lunii mai la o locuinţă din comuna Suteşti. La acea dată, casa unei bătrâne de 79 de ani a luat foc şi a ars în totalitate, cadavrul proprietarei fiind găsit carbonizat.

Întrucât casa nu era racordată la reţeaua de alimentare cu energie electrică, iar pompierii au stabilit drept cauză probabilă utilizarea focului, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Pe parcursul cercetărilor, anchetatorii au stabilit că în noaptea incendiului cei doi tineri au intrat prin efracţie în casa bătrânei, i-au luat acesteia banii pe care îi avea în casă şi mai multe bunuri după care, pentru a şterge urmele, au dat foc locuinţei.

Extinzând cercetările, anchetatorii au stabilit că cei doi sunt suspectaţi în alte trei cazuri de tâlhărie produse în cursul acestui an.

Leave a Response