|sâmbătă, septembrie 24, 2022
  • Follow Us!

DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Mafia de la Spitalul Județean Vâlcea a fost demascată! 

the-mafia-500x500

Astăzi, la ora 9,30, în plină ședință a Consiliului Județean Vâlcea prezidată de președintele Ion Cîlea, consilierul Dumitru Tărășenie (PNL) a dat cărțile pe față în legătură cu jaful inimaginabil de la Spitalul Județean și suferințele și umilințele la care sunt supuși bolnavii.

Deși pare un paradox, este pentru prima oară când în mod deschis și la un asemenea nivel se spun lucruri îngrozitoare precum următoarele:

-Bolnavii sunt puși să cumpere seringi, fașă, branule, algocalmine etc.

-Mâncarea este jalnică, mai aproastă ca la închisoare.

-Achizițiile de medicamente și aparatură se fac, după unele opinii, la prețuri de câteva ori, uneori de zeci de ori mai mari decât prețurile de pe piața liberă.

-Nu există aparatură de minimă necesitate pentru anumite diagnostice în vreme ce achizițiile de aparatură se fac la prețuri vizibil umflate.

-Se face trafic de influență și se exercită amenințări de către anumite persoane pentru ca unele firme să fie favorizate la licitații.

-Anumite lucrări de amenajare sunt vizibil făcute prost, fără calitatea necesară la prețul plătit.

Aceste situații au fost confirmate și de consilierul județean Constantin  Pârvu, membru în consiliul de administrație al spitalului.

Președintele Ion Cîlea a reacționat  spunând că va analiza situația și, la nevoie, va sesiza DNA.

Vom reveni cu amănunte. (CRITERII.RO)

One Response to DEZVĂLUIRI INCENDIARE! Mafia de la Spitalul Județean Vâlcea a fost demascată!

  1. Andreea

    Eu lucrez la spital. Habar nu aveti de mafia din interior. Poate se va trezi cineva…dar sa nu fie prea tarziu! Si,hai sa fim seriosi,acum au aflat mintile prealuminate ale judetului,cand tocmai de la ei pleaca multe directive in ceea ce priveste achizitia de materiale,de aparatura,angajari…

     

Leave a Response