|sâmbătă, februarie 27, 2021
  • Follow Us!

Delegaţia permanentă a PNL Vâlcea a decis să îl susţină pe Iohannis la preşedinţia partidului 

cristian-buican-wide
Klaus Iohannis va fi susţinut pentru a candida la funcţia de preşedinte al PNL la congres şi la prezidenţiale la alegerile din toamnă, a decis duminică, prin vot unanim, Delegaţia permanentă a PNL Vâlcea.

‘Mă bucură foarte mult votul organizaţiei pe care o conduc. Este firesc ca PNL Vâlcea să-l susţină pe vecinul nostru din Ardeal, domnul primar Iohannis, omul care a demonstrat că se poate manageria cu succes un oraş de talie europeană. Implicit, domnul Iohannis poate manageria un partid de talie europeană şi o ţară cu aspiraţii europene. Sperăm că decizia Delegaţiei permanente a liberalilor vâlceni va fi urmată probabil şi de celelalte organizaţii din România’, a declarat pentru AGERPRES preşedintele liberalilor vâlceni, deputatul Cristian Buican.

Totodată, Buican şi-a anunţat şi candidatura pentru un nou mandat în funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.

‘Vâlcea merită o reprezentare la nivel central. Nu spun eu că sunt cel mai bun, ci întreaga organizaţie a demonstrat în ultimii doi ani că suntem un grup de presiune care poate însemna ceva pentru mersul economic al judeţului Vâlcea. Dau un singur exemplu – suntem cuiul lui Pepelea sau cei care ne-am ţinut de capul ministrului Şova pentru autostrada Sibiu-Piteşti, şi îl avertizez pe calea asta să nu încerce vreo manevră cu ‘aşa zisa mutare a variantei prin Râmnicu Vâlcea’ ca la final să ne spună că e prea costisitoare şi nu se face. Suntem cu ochii pe PSD, pe Ponta şi pe Şova’, a mai spus Buican. AGERPRES

Leave a Response