Vrabia Mirea de la PMP visează la mălaiul de la Primăria Râmnicului: Candidatul va fi de la PMP, sprijinit de toate partidele de dreapta

vineri, 4 aprilie 2014

Vrabia Mirea de la PMP visează la mălaiul de la Primăria Râmnicului!

Dreapta unită la Vâlcea? PMP Vâlcea: Candidatul la Primăria Râmnicului va fi de la PMP, sprijinit de toate partidele de dreapta

Liderul PMP Vâlcea, Marian Mirea, a declarat că partidele de dreapta din Râmnicu Vâlcea vor susține un singur candidat la alegerile parțiale pentru primărie.

"Deja se poartă discuţii cu partidele de dreapta din Vâlcea, PDL, PNL, PNŢCD, pentru susţinerea unui candidat comun la alegerile parţiale şi acesta să fie din PMP. Dacă această coaliţie de dreapta se va realiza poate fi un exemplu la nivel naţional pentru alegerile prezidenţiale. Sunt trei posibili candidaţi cu care PMP poartă în prezent discuţii. Dar, totul depinde şi de un alt factor, dacă domnul Ponta va dori alegeri la Râmnicu Vâlcea, pentru că sunt semnale că premierul ar prefera proverbul să nu dea cioara din mâna pe vrabia de pe gard, în sensul că un interimat cu Matei de la PSD ar fi de preferat decât să organizeze alegeri", a afirmat Marian Mirea. citat de Agerpres.

În Râmnicu Vâlcea se organizează alegeri pentru funcția de primar, în condițiile în care fostul primar, Emilian Frâncu a fost condamnat la închisoare pentru corupție săptămâna trecută.

El a salutat sprijinul mediatic pe care preşedintele Traian Băsescu l-a oferit PMP, spunând că acest sprijin se reflectă în sondaje, scorul de zece procente, demonstrând acest lucru.

"După alegerile europarlamentare, PMP va deveni a doua formaţiune politică din România, judecând după potenţialul de creştere", a mai spus Mirea.

Evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe