|sâmbătă, septembrie 25, 2021
  • Follow Us!

CSM Râmnicu Vâlcea, echipa finalurilor de joc 

csm-ramnicu-valcea

 

Vâlcea este cea mai periculoasă echipă în finalurile de meci, tranşând în favoarea sa mai multe partide.

Sub conducerea lui Claudiu Niculescu, alb-albaştrii joacă nemţeşte, până în ultima secundă şi de multe ori au obţinut puncte imense în finalurile de joc. Şi în ultima etapă, la Satu Mare, CSM a marcat pe final, dar golul nu a mai contat. Vâlcea a pierdut pe final doar un singur joc, la Roşiorii de Vede, 0-1 cu U Craiova, dar a mai primit două goluri în Zăvoi, cu FC Bihor, care nu mai contau.

”Eu îmi doresc foarte să ne desprindem din prima repriză, să marcăm 2-3 goluri, asta este o problemă. Nu reuşim să marcăm din primele ocazii pe care le avem, dacă am reuşi, acestă echipă s-ar descătuşa” spunea zilele trecute antrenorul CSM-ului, Niculescu.

De furia vâlcenilor pe final de joc se teme şi Gabi Balint, antrenorul CS U Craiova, viitorul adversar al CSM-ului. ”O să se întoarcă norocul celor de la Vâlcea. Au câştigat trei meciuri în minutul 90. Dar norocul ţi-l faci cu mâna ta, aparţine celor puternici. Nu au înscris întâmplător în ultimele minute ale jocurilor. Faptul că au dorit, că au tras până în ultima secundă, asta le-a adus şi golul. Când nu cedezi, când crezi că se poate şi îţi doreşti, lucrul acesta vine” a declarat Balint pe siteul oficial al clubului.

Iată lista jocurilor din acest sezon în care CSM a marcat pe final

CSM-Bistriţa 2-2 (Negruţ 90+4)
CSM-FC Bihor 3-2 (Deaconescu 83, Cataramă 85)
UTA-CSM 1-1(Deaconescu 90+4)
Bihor-CSM 0-1(Negruţ 81)
CSM-Minerul Motru  2-1 (Pîrvulescu 89)
CSM-Mioveni 1-0 (B.Geantă 90-pen.)
CSM-U Craiova 1-0 (Nkongue 84)
CSM-ASA 1-0 (Nkongue 90+3)
Olimpia-CSM 2-1 (Deaconescu 87)

prosport.ro

Leave a Response