|sâmbătă, septembrie 26, 2020
  • Follow Us!

Crimă ÎNFIORĂTOARE: Nicolae Fieraru, patronul unei discoteci din Bălcești, ucis de Mădălin Ciucă 

discoteca

 

La data de 15 decembrie a.c., ora 03.18, poliţiştii  au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că Fieraru Nicolae, din orașul  Bălcești, a fost găsit inconștient într-un local  din comuna Zătreni. În baza sesizării, echipa operativa s-a deplasat la faţa locului, unde bărbatul a fost resuscitat de cadrele medicale. Întrucât nu a răspuns acestor manevre, s-a declarat decesul la ora 4.25, fapt pentru care s-a procedat la efectuarea cercetărilor corespunzătoare. Cadavrul a fost transportat la unitatea spitalicească în vederea efectuării necropsiei. Principalul suspect, Mădălin Ciucă, un bărbat de 31 de ani, din orașul Bălcești a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea pentru audieri, urmând a fi luate măsurile legale. În continuare, se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc decesul, ancheta fiind coordonată de către un procuror din cadrul Parchetului de la lângă Tribunalul Vâlcea.

Site-ul www.voceavalcii.ro a prezentat acest caz: O seara de distracţie s-a transformat rapid într-un adevărat coşmar. Patronul unei discoteci din Bălceşti a fost omorât chiar în localul său de un presupus prieten. Nicolae Fieraru, patronul clubului, s-a luat la ceartă cu Mădălin Ciucă, acesta din urmă, aflat într-o stare avansată de ebrietate, reproşându-i că nu-i dă şi lui dedicaţii muzicale. „De ce nu îmi dai mă şi mie dedicaţii muzicale? Ce, eu nu sunt prietenul tău?”. Şeful discotecii nu l-a băgat în seamă. Însă, la un moment dat, când s-a dus la toaletă, Ciucă şi-a luat un amic şi s-a dus după el. Acolo s-a şi produs crima, Nicolae Fieraru fiind lovit cu bestialitate de Mădălin Ciucă şi dat cu capul de calorifer. Patronul discotecii a murit pe loc, iar Ciucă urmează să fie arestat preventiv pentru 29 de zile sub acuzaţia de crimă cu premeditare.

One Response to Crimă ÎNFIORĂTOARE: Nicolae Fieraru, patronul unei discoteci din Bălcești, ucis de Mădălin Ciucă

  1. Dan

    E un hacker imputit care fura banii oamenilor prin Anglia,ar trebui sa achetati mai mult,mai ales cei de la DIICOT Valcea!!!

     

Leave a Response