Șpârle și șopârle, 25.11.2013

luni, 25 noiembrie 2013

 

• Sâmbătă, prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a câştigat alegerile interne ale partidului pentru desemnarea prezidenţiabilului PDL, organizate în Vâlcea. Alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale din 2014 s-au desfăşurat fără incidente, în toate cele 9 secţii de votare din judeţ. Potrivit datelor de la Birourile Secţiilor de Votare, s-au prezentat la vot 64% din totalul membrilor PDL Vâlcea, iar Cătălin Predoiu a obţinut 56% din voturi.

• „Eficienţă maximă” la Poliţia Vâlcea: se împlinesc iată aproape 7 ani de la dispariţia elevei Ghioca Elvira Loredana din oraşul Berbeşti, sat Dealu Aluniş, şi nici până în ziua de astăzi nu a fost găsită, spre disperarea părinţilor şi a rudelor. Reamintim că, în data de 21 februarie 2007, Ghioca Elvira Loredana (acum în vârstă de 17 ani) a dispărut în timp ce se afla la joacă în parcul din apropierea blocului. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că în ziua respectivă, între orele 14.00-17.00, a fost văzută în apropiere de locuinţa bunicilor din partea mamei.

• Primarul comunei Prundeni, Ion Horia Horăscu, va demara în curând construirea mai multor parcuri fotovoltaice în localitate, fapt ce îi va asigura o oarecare independenţă energetică. Fondurile de mai multe milioane de euro pentru construcţia panourilor fotovoltaice vor proveni de la un investitor privat puternic din străinătate. Primăria va asigura doar terenul şi infrastructura, dar, în schimb, va primi gratis energie electrică pentru iluminatul stradal în comună şi pentru curentul consumat de instituţiile publice ale Primăriei Prundeni.

• Se aude că firma Oil Gas Trade, care a anunţat că vrea să cumpere Oltchimul, este de fapt o „societate paravan”, care urmează să spele în ţara noastră mai multe sute de milioane de euro ale unor oligarhi ruşi. De aceea, societatea are în România doar o mână de angajaţi, în timp ce „asociaţii” Vladimir Zelianicov şi Sergei Ivanicov nu sunt de fapt decât nişte oameni de paie ai mafiei ruseşti....

• Dacă informaţia se confirmă, trecerea lui Eugen Mănescu, directorul Secţiei „Drumuri Naţionale” Vâlcea, la PSD nu este deloc întâmplătoare: unitatea economică pe care o conduce face parte din Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, subordonată direct Departamentului Marilor Proiecte în Infrastructură. Şi, dacă nu ştiaţi, departamentul cu pricina este condus de politrucul PSD Dan Şova!

• Gruparea infracțională „Marga“ cu activități intense la Primăria Râmnicu Vâlcea va fi destructurată în curând de autorități. SRI și-a făcut treaba! În atenția oamenilor legii se află și consilierul primarului Emilian Frâncu, patronul societății falimentare Aristocrat, Daniel Bădescu. Din grupare mai fac parte un colonel SPP și un fost general de Jandarmerie

• Se pregătește un contract cu dedicație pentru Servtrans Invest, firma lui Gruia Stoica? CET Govora scoate din nou la mezat contractul de transport feroviar al cărbunelui. Locul principal de prestare: pe căile ferate industriale ale S.C. CET GOVORA S.A., între Antestația CET Govora și estacadele de carbune din incinta CET Govora și retur. Cantitate estimată de cărbune care urmează să fie livrată la S.C. CET Govora S.A este de 1800000 tone/ an conform cerintelor din caietul de sarcini. Valoarea estimată fara TVA: 13,464,000 RON. „Ziarul de Vâlcea“ va monitoriza această... „licitație“.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe