Când neuronii „cîleşti“ pleacă în vacanţă, judeţul se îmbolnăveşte!

miercuri, 25 septembrie 2013

Alo, ambulanţa! Urgenţă MAXIMĂ la Consiliul Judeţean Vâlcea! Avem un PACIENT la etajul I al Parlamentului Judeţului Vâlcea. Din nefericire pentru cei aproximativ 400.000 de vâlceni, pacientul este însuşi Măria Sa Doctorul Inginer Ion Cîlea, preşedinte al Consiliului Judeţean Vâlcea. Omul suferă. Şi suferă metaforic de o boală gravă, incurabilă. Este o boală care ne afectează INDIRECT pe noi, pe TOŢI LOCUITORII JUDEŢULUI VÂLCEA.
Noi credem că Ion Cîlea nu mai este normal la cap! Şi avem O MIE de motive să ne susţinem afirmaţia. Aşadar boala lui Cîlea îi afectează neuronii, capacitatea de discernământ, de a mai lua decizii raţionale, în folosul comunităţii vâlcene. „Ziarul de Vâlcea“ va declanşa o CAMPANIE de strângere de semnături pentru a-l determina PAŞNIC pe preşedintele nostru drag, să meargă la un PSIHIATRU, la care vrea el. Şi acesta să-l supună la anumite teste specializate pentru a afla dacă Ion Cîlea mai are discernământ sau NU, dacă nu carecumva a fost atins de SCLEROZĂ sau altă boală care să-i fi afectat iremediabil capacitatea de a gândi lucid. Doamne ajută, să fie sănătos, să ne înşelăm noi! Haideţi, domnule Cîlea, faceţi acest gest pentru ca VÂLCENII să înţeleagă că acţionaţi în deplinătatea facultăţilor mintale!
Realitatea ÎNFIORĂTOARE este că JUDEŢUL VÂLCEA se află în pragul FALIMENTului! Faptul că Oltchim-ul moare i se datorează într-o măsură destul de mare şi lui Ion Cîlea, cel care i-a GIRAT ORBEŞTE toate aberaţiile manageriale baronului chimic Constantin Roibu. Cîlea l-a susţinut până în pânzele albe pe Roibu, ipochimenul care a distrus Oltchim-ul. Acelaşi domn a forţat CET-ul, la sfârşitul anului trecut, să furnizeze GRATIS energie electrică Oltchim-ului. Sute de miliarde de lei s-au dus pe APA SÂMBETEI! Adevărul este că CET-ul nu-şi va mai recupera NICIODATĂ aceşti bani! Decizii IRAŢIONALE pe bandă rulantă!
Acelaşi Ion Cîlea a bătut balma cu polonezii de la Uzinele Sodice Govora şi forţează CALUL DE BĂTAIE: CET Govora să furnizeze abur tehnologic, să micşoreze preţurile şi să reeşaloneze la nesfârşit datoriile istorice. Doctorul inginer în agricultură se încăpăţânează să intre în istorie ca fiind GROPARUL CET-ului (societatea care furnizează agent termic populaţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, dar şi altor localităţi vâlcene) şi întreţine tensiunea şi confuzia la nivelul structurii de conducere a instituţiei subordonate, prin INDECIZIA, LIPSA DE FERMITATE, DAR ŞI DE DEMNITATE, printr-un joc dual. Dacă avea neuronii vioi şi cinstea la purtător, Cîlea rezolva demult „problema“ Consiliului de Administraţie de la CET Govora. Preşedintele PSD-ului joacă însă la mai multe capete şi aplică principiul „Dezbină şi stăpâneşte!“
Ion Cîlea, la pachet de această dată cu (i)responsabilul şef liberal local Cristian Buican, va fi principalul VINOVAT pentru dinamitarea proiectului de 100 milioane de euro aflat în curs de implementare la APAVIL Vâlcea. Cei doi politicieni INCONŞTIENŢI se cerată ca doi ŢIGANI pe componenţa Consiliului de Administraţie şi AGA. Pun în pericol derularea proiectului! Deja Banca Europeană de Dezvoltare le-a dat un ultimatum: dacă în următoarele două săptămâni nu se reglementează situaţia SE SISTEAZĂ CREDITUL necesar cofinanţării proiectului. Şi-atunci se va face coadă la ferestrele celor doi lideri, coadă de muncitori de la zecile de firme de construcţii din Vâlcea, care lucrează în acest proiect. Coadă de oameni nemuţumiţi, cu PIETRE ÎN MÂINI şi furie în priviri şi-n suflete! Să vedem pe unde mai scot atunci cămaşa cei doi lideri politici. Buican şi Cîlea, plus cohortele de LINGĂI din jurul lor, vor să fie primii la MASA BUCATELOR de la APAVIL. E vorba de un joc al Puterii şi al banilor sifonaţi în buzunarele şmecherilor politici.
Tot datorită „lucidităţii“ desăvârşite a lui Ion Cîlea, un alt proiect de MILIOANE DE EURO bate pasul pe loc. Este vorba de reabilitarea Spitalului Judeţean Vâlcea. Pe şantierul care ar trebui să fie un furnicar, mai lucrează acum doar vreo 10 muncitori. Ion Cîlea şi oamenii săi NU SUNT ÎN STARE să-i determine pe constructori să se apuce SERIOS de treabă. Probabil că firma constructoare NU A FOST PLĂTITĂ deoarece „specialiştii“ din CJ fac proiecte cu finanţarea europeană, dar NU SUNT CAPABILI să acceseze CREDITE DE COFINANŢARE.
Acestea fiind spuse, îl aşteptăm pe Ion Cîlea să dea PUBLICITĂŢII rezultatele de la Psihiatrie. Să ştim şi noi: e sănătos sau nu?

(Tiberiu Pîrnău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe