Sparle si soparle 21 martie 2013

miercuri, 20 martie 2013

Sparle si soparle 21 martie 2013

• Avocatul Nicolae Bălan, administrator judiciar la Oltchim, spune că pentru toate persoanele acuzate în cazul insolvenţei combinatului, instituţiile abilitate ar putea începe urmărirea penală. Mai departe, rămâne de văzut cum va arăta “conducerea interimarăÔÇ£ desemnată de noul administrator special al Oltchim, Bogdan Nicolae Stănescu. Câteva linii importante se vor trasa, cu siguranţă, în zilele următoare.

• Liberalii îşi bagă la înaintare firmele de apartament pe piaţa licitaţiilor publice. Cu acceptul direct al preşedintelui Cristian Buican. Sub pălăria unor firme mai mari se strecoară şi SC Mirval SRL, societate care-i aparţine consilierului unui senator liberal. Ultima licitaţie a fost “adjudecatăÔÇ£, cot la cot cu Europan Prod. Vom reveni cu detalii!

• Anchetă a Corpului de Control din Ministerul Administraţiei şi Internelor la Serviciul Înmatriculări din cadrul Prefecturii Vâlcea, ţinută la secret de prefectul Mircea Nadolu. De ce?

• Fostul BT de la Mediu a luat bani cu nemiluita de la sponsorii care poluează judeţul. Instituţiile abilitate vor verifica relaţia “privlegiatăÔÇ£ a acestuia cu directorul Remat Vâlcea, ecologizările şi dezafectările din ultimii ani. De ce l-au susţinut masonii pe BT?!? Masonii deţin firme în Vâlcea care ne otrăvesc la propriu judeţul. Garda de Mediu a acoperit mari nenorociri în ultimii ani. Dumnezeu nu doarme! SRI stie?!?

• 450 de sindicalişti de la Divizia petrochimică Bradu de pe platforma Arpechim Piteşti au protestat la Piteşti miercuri pentru că nu şi-au primit salariile. Ei acuză şi guvernul că nu urgentează soluţionarea situaţiei în care se află Oltchim şi Arpechim. Toţi s-au urcat în autocare şi au plecat apoi la Vâlcea pentru un protest general. Nici unul dintre liderii de sindicat de la Oltchim nu s-a alăturat omologului lor de la “Unirea” - Arpechim. “V-am votat, ne-aţi minţit!”, ÔÇ£Jos Guvernul Ponta!”, “Jos USL!”, “Vrem să muncim, nu să cerşim”, “Oltchim, Arpechim”, “Unitate”, “România, trezeşte-te!”, au fost doar câteva dintre scandările celor prezenţi care i-au aşteptat în zadar pe colegii vâlceni. Sindicaliştii de la Arpechim au afişat şi bannere: “Vosganian, Arpechim nu e pian”, “Arpechim, locul unde a început criza mondială”, “Încetaţi cu minciuna şi cu blatul cu PCC”, “Guvernanţi cu simbrie, repetenţii la chimie”. Mitingul s-a terminat repede, după o oră.

• Un mare procuror, ce pare a fi lup moralist, a fost prins copiind la un examen susţinut în anul 1998 la Bucureşti. Reputatul avocat Nicu Tiberiu cunoaşte la marele fix toate datele chestiunii....

• La meciul de handbal Oltchim-Krim, desfăşurat la Sala Sporturilor, primarul Emilian Frâncu a stat exact lângă... fostul manager de renume mondial Constantin Roibu. Oamenii care i-au văzut pe cei doi au jurat că aceştia au discutat intens şi nu mai erau atenţi la meciul propriu-zis. Probabil că toate discuţiile se vor transpune în viitor într-o “cooperare” între Primăria Râmnicului şi omul de afaceri Constantin Roibu!?! Să fie vorba despre retrocedarea terenului de fotbal de la barajul din Nord? Mare atenţie, domn primar!

• Pentru a pune paie pe focul scandalului din USL Vâlcea, mai spunem doar că la instalarea şefului Gărzii de Mediu Vâlcea, pesedistul Ilie Amuzan, au venit exclusiv social-democraţi. Ordinul de instalare a fost citit de subprefectul PSD Aurora Gherghina, iar felicitările au fost transmise de Ion Cîlea şi Dumitru Persu, doi oameni cu ştate vechi în partidul creat de Ion Iliescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe