Prima dovadă că în USG se fură mai rău ca în codru

duminică, 3 martie 2013

Prima dovadă că în USG se fură mai rău ca în codru

“Ziarul de VâlceaÔÇ£ a intrat în posesia mai multor documente din care reiese, fără echivoc, că în Uzinele Sodice Govora se fură mai rău ca în codru. Spre exemplificare, în data de 27 octombrie 2008, Serviciul Transporturi din USG a transmis conducerii societăţii, reprezentată de directorul Anca Golgojan, un material în care se menţionau următoarele aspecte:

“În dimineaţa zilei de 27 octombrie a.c. orele 10,20 s-a constatat lipsa distribuitoarelor de aer pe urmatoarele vagoane 33539303068-9,679-3, 400-4,407-9,010-6, 383-2, 363-4 transport pulverulente proprietate USG si 33527919088-8 cisterna transport amoniac anhidru ce aparţine AMURCO Bacau fapt pentru care am anuntat persoanele din societate cu atributii de serviciu in acest sens.

Vagoanele au fost garate in zona statiei de spalare vagoane la ora 13.30 iar patru dintre ele sint incarcate pentru export Ungaria.

Cisterna cu amoniac comprimat a intrat in societate in data de 26 ale lunii la ora 12,30 motiv pentru care avem convingerea ca sustragerea s-a produs dupa ora introducerii si pâna in dimineaţa zilei in care s-a depistat sustragerea.

Amploarea pe care a luat-o sustragerea de bunuri din societate ne face sa nu mai avem incredere in societatea care are acest obiect de activitate in incinta si la zonele limitrofe. Atitudinea avuta la intilnirea la fata locului lasa de dorit deoarece au inceput doar sa acuze fara sa faca investigaţiile preliminare.

Au fost urme vizibile sub vagoane care puteau fi de mare ajutor dar numai in situatia in care organele de politie aveau dotarea necesara.

Deoarece, toate aceste distribuitoare nu puteau fi scoase din societate decit motorizat ne intareste convingerea ca societatea de paza putea sa depisteze acest furt.
De asemenea va rugam sa solicitati organelor de politie efectuarea de controale la comercianţii de deşeuri metalice din zona unde sigur pot fi depistate toate aceste articole de metal sustrase din societate.ÔÇ£ ÔÇô se mai precizează în materialul adus la cunoştinţa directorului Anca Golgoja. Ce măsuri s-au luat la data respectivă pentru recuperarea prejudiciului? Nici una! De ce, stimată doamnă Golgojan?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe