PIEȚE PREST invită râmnicenii să participare la o amplă campanie de curăţenie

duminică, 17 martie 2013

PIEȚE PREST invită râmnicenii să participare la o amplă campanie de curăţenie

SC Pieţe Prest SA împreună cu Primăria Rm. Vâlcea organizează începând din data de 25 martie o amplă campanie de salubrizare a municipiului. Acţiunea se va derula în perioada 25 martie ÔÇô 7 aprilie şi se lansează teme precum: acţiuni de salubrizare a oraşului, constituirea echipelor de voluntari, echipe formate din elevi, tineri, iubitori ai naturii şi localnici gospodari. Nu în ultimul rând se urmăreşte promovarea importanţei iniţiativei cetăţeneşti care are în vedere întâlnirea participanţilor la acţiunea civică de responsabilizare a comunităţii în ceea ce priveşte salubrizarea şi păstrarea curăţeniei pentru înfrumuseţarea oraşului şi mai apoi pentru înscrierea municipiului în cursa pentru cele mai curate oraşe din ţară.

SC Pieţe Prest SA invită locuitorii Râmnicului, asociaţiile de locatari, ONG -urile şi voluntarii să participe la acţiunile de salubrizare a oraşului, în cadrul programului de curăţenie de primăvară şi îndeamnă agenţii economici, conducătorii instituţiilor publice, să amenajeze terenurilor adiacente imobilelor pe care le deţin sau îşi desfăşoară activitatea.

Pentru realizarea scopului propus şi pentru organizarea acestei ample campanii, putem fi contactaţi la sediul fimei: strada Emil Avramescu, nr. 3 sau la următoarele numere de telefon: 0350 404 859, Dispecerat: 0350 808 088 şi Fax: 0250 732 708.
Vă aşteptăm să daţi curs invitaţiei cetăţeneşti lansate de noi şi împreună să transformăm oraşul într-un loc curat şi frumos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe