Sparle si soparle 20 decembrie 2012

joi, 20 decembrie 2012

Sparle si soparle 20 decembrie 2012

• Producătorul de vopsele Sarcom Râmnicu Vâlcea, controlat de Aurel şi Marinică Potop, estimează pentru anul acesta o cifră de afaceri de circa 31 de milioane de lei (7 milioane de euro), în creştere cu aproape 12% faţă de anul anterior. Sarcom ar putea chiar începe exporturile în 2013.

• De când a devenit deputat, Costi Rădulescu vrea mai mereu să se dea în stambă şi să anunţe tot felul de realizări... care nu sunt ale lui. Aşa s-a întâmplat şi cu avaria de la reţeaua de apă din comuna Mihăeşti, unde, am aflat din presă, că deputatul Costi s-a dus la faţa locului pentru a rezolva problema. Nu ştim ce calităţi de instalator are Costi Rădulescu, dar ştim că situaţia a fost soluţionată rapid de Apavil, la sesizarea oamenilor din comună şi că prezenţa lui Costi la locul faptei era pur din interes, pentru că omul are o casă în Mihăeşti şi a vrut să afle de ce s-a oprit apa la robinet. Atât şi nimic mai mult!

• La Sucursala pentru Reprezentare şi Protocol Olăneşti a mai fost inventat un pot de director pentru un “adevărat profesionistÔÇ£, un anume domn Horaţiu Gabriel Comănescu. Fiul fostului preşedinte al PSD Vâlcea, Iulian Comănescu, este director reprezentare şi protocol în cadrul instituţiei respective. Interesant este că pe Horaţiu Comănescu îl recomandă pentru această funcţie studiile: în domeniul teologic. Acesta a început deja să-i “spovedeascăÔÇ£ pe subalterni. Îi dorim succes tânărului preot de la Sucursala de Reprezentare şi Protocol Olăneşti, care va face o echipă excepţională alături de mult mai experimentata şefă Maria Bercea!

• Viceprimarului din comuna Budeşti, Ion Vlădulescu, i-a răsărit în curte o vilă impunătoare. Interesant este faptul că palatul lui Vlădulescu a “răsăritÔÇ£ odată cu lucrările edilitare din comună. Să-i întrebăm pe patronii de la Vicexpert şi Ralunic despre prosperitatea economică a vicelui Vlădulescu? Vom reveni.

• În primele ediţii ale anului 2013 vom declanşa în forţă un serial de dezvăluiri jurnalistice despre un caz de poluare incredibil pe platforma industrială sud a municipiului Râmnicu Vâlcea. De asemenea, vom da publicităţii informaţii uluitoare despre afacerile în domeniul producerii energiei hidro la Râmnicu Vâlcea ale fostului ministru al industriilor din Guvernul Năstase, Dan Ioan Popescu. Țineţi aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe