Cătălina Ștefănescu prim-ministru!

luni, 17 decembrie 2012

Fiica de suflet a lui Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea:

Cătălina Ștefănescu prim-ministru!

Eu nu ╚Ötiu politică. Eu mă uit la televizor, că oamenii de la televizor ╚Ötiu politică. Am fost mirat, recunosc, când colegul Răzvan Cucui îl propunea pe Adrian Năstase prim-ministru (notă personală - Răzvan, am văzut la televizor că Năstase e la pu╚Öcărie, să ╚Ötii! Ce, tu nu aflase╚Öi?!). Ce-i drept, n-ar fi condamnarea un impediment. Măcar am ╚Öti pe cine am pune! ─éla da lider de guvern! Premier meseria╚Ö, cel mai bun de după revolu╚øie! ╚ÿtiu pentru că mi-au spus la televizor. Ce nu-mi place la el e că a mai fost. Plus că a demonstrat că nu are for╚øă ╚Öi voin╚øă. Păi, el, ditamai incoruptibilul, marele meseria╚Ö ╚Öi specialistul în drept, să intre la pârnaie pe nedrept, cu o Europă întreagă cu ochii pe noi?! ─ésta e, vă rog tare mult să mă scuza╚øi, prost?! Că ho╚ø sigur nu e, asta deja am stabilit. A╚Öa mi-au spus la televizor. Că nu e ho╚ø. ╚ÿi că e bun. Ce-i drept, tot la televizor mi-au spus ╚Öi că e de╚Ötept. ╚ÿi-atunci de ce-a intrat? Înseamnă că s-a sacrificat pentru noi ca Iisus!! Ca să ne arate unde am gre╚Öit. Ce om! Îmi place de Adrian Năstase, clar! Dar a mai fost. Eu sunt tânăr, Răzvan, te rog să mă în╚øelegi. Eu vreau schimbare. Dar vreau să fiu sfătuit la televizor în legătură cu schimbarea pe care mi-a╚Ö dori-o, dacă se poate.

Eu cred ce mi se spune. Mai ales dacă spune la televizor. Televizorul e bun. Oamenii ăia cu asta se ocupă, nu? Spun adevărul. Ce sens ar avea să mintă? Sunt jurnali╚Öti, e meseria lor. Se îmbracă ╚Öi vorbesc frumos. Înseamnă că a╚Öa e. Eu nu-s arogant, eu cred în Dumnezeu ╚Öi în crea╚øiile Lui, oamenii.

Uneori sunt trist din cauza televizorului, însă. Unii oameni de la televizor spun un lucru, apoi al╚øii, tot de la televizor, spun altceva. De exemplu, unii oameni de la televizor spun că Ponta e bun, că e tânăr de viitor, că e inteligent, are umor ╚Öi charismă, că nu e sub influen╚øa lui Iliescu sau a altor dinozauri. Asta-mi place la Victor Ponta! Mult! Al╚øi oameni de la televizor spun că Ponta e rău, că e un tânăr comunist, că e cam prost, că minte, că-i condus din umbră de Iliescu ╚Öi Voiculescu ╚Öi mai ales că a furat ni╚Öte căr╚øi (sau ceva de genul ăsta) ca să se laude apoi că e de╚Ötept. Asta nu-mi place la Victor Ponta. Deloc!

Nu mi-a plăcut deloc faptul că oamenii de la televizor nu s-au pus de acord în privin╚øa lui Victor Ponta. M-am sim╚øit nesigur pe mine, panicat, nu-mi place să am dubii. A╚Öa că m-am hotărât să mă uit la televizor pe un singur post. De atunci, mi-am revenit. Sunt mai încrezător în mine pentru că ╚Ötiu adevărul. Oamenii de la televizor sunt din nou acolo ca să mă înve╚øe ce e bine ╚Öi ce e rău.

Totu╚Öi, nu mai pot accepta ca Ponta să fie premier; doar când îl văd mă sperii, faptul că i-a împăr╚øit în a╚Öa hal pe oamenii de la televizor mi se pare diabolic. A╚Öa că vreau un nou prim-ministru care să corespundă. Să fie ╚Öi de la grupul majoritar din Parlament, să rezulte ╚Öi-n urma consultărilor cu pre╚Öedintele, cum zice la Constitu╚øie, domÔÇÖle! O vreau pe Cătălina ╚ÿtefănescu! În privin╚øa ei, oamenii de la televizor erau de acord, chiar ╚Öi atunci când urmăream mai multe posturi. To╚øi spuneau că e bună, că face ce i se spune, că e discipola lui Dragnea Liviu, că e tânără, că o cheamă Cătălina ╚Öi că face oamenii să se simtă bine. Ia să-i văd eu pe ăia care vin că viitorul prim-ministru al României, ╚ÿtefănescu Cătălina, ╚Öi-a furat doctoratul. Nu! Oamenii de la televizor n-ar spune niciodată a╚Öa ceva. Ce, eu nu ╚Ötiu că e prea tânără ca să fi terminat măcar facultatea?

PS: Cătălina ╚ÿtefănescu e cel mai bun exemplu că, într-adevăr, politicienii fură. Fură inimi! (Kmkz.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe