Ion Cîlea poate deveni Groparul CET-ului (II)

joi, 6 septembrie 2012

Ion Cîlea poate deveni Groparul CET-ului (II)

Tiberiu Pîrnău

Motto: “Aceasta e adevărata corupţie: tendinţa de a câştiga cu lene şi fără muncă, tendinţa de a gira un om fără merit, aceasta e corupţia adevărată, ale cărei urmări sunt ura şi invidia contra oricărui merit adevărat şi cocoţarea nulităţilor în acele locuri, la care numai o înaltă inteligenţă sau un caracter extraordinar dau drept.ÔÇ£ ( Mihai Eminescu )

• Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, trebuie să stopeze angajarea incompetenţilor cu carnet de partid la principalul agent economic al judeţului Vâlcea, CET Govora!

Dintr-un drept la replică lung, incoerent, plicticos, patetic, transmis redacţiei noastre de preşedintele Cîlea, am extras o frază care demonstrează fără echivoc, că “gura păcătosului, adevăr grăieşteÔÇ£: “...Chiar şi menţinerea în funcţiune a OLTCHIM, prin livrarea necondiţionată de abur, de către CET Govora, în anii dificili care au urmat încetării furnizării de materie primă de la ARPECHIM Piteşti, a fost tot rodul înţelegerii profunde a realităţilor economice de Conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea şi a alegerii, împreună cu top-managementul de la CET Govora, a celor mai potrivite variante de funcţionare.ÔÇ£ Astfel, însuşi şeful de la CJ Vâlcea ne-a dat dreptate la articolul “Ion Cîlea poate deveni groparul CET-uluiÔÇ£. E limpede ca apa de izovor că prin astfel de “pomeniÔÇ£ Ion Cîlea împinge CET-ul pe marginea prăpastiei. Cine suportă valoarea aburului tehnologic furnizat ani de zile “mocaÔÇ£ Oltchimului, domnule Ion Cîlea?

Satrapul a decis: “Abur şi energie electrică MOCA pentru Oltchim!ÔÇ£

În timp ce agentul economic din subordinea CJ se luptă în instanţă pentru a-şi recupera datoriile de la OLTCHIM (sute de miliarde de lei!!!), domnul Ion Cîlea, în mărinimia lui, se comportă ca un adevărat satrap al CET-ului şi dictează, după cum chiar el recunoaşte, furnizarea în regim GRATUIT de abur tehnologic către Oltchim. Ani de zile! În curând va veni vremea scadenţei! Mai mult decât atât, acelaşi Ion Cîlea adoptă, cu de la sine putere, o altă decizie împotriva intereselor economice ale CET Govora: furnizarea de energie electrică, tot GRATUIT. Către cine? Aţi ghicit: tot către Oltchim. Cîlea a acţionat la sfatul dicatorului care a fugit de la balcon, când a văzut că nu-i mai merg aburelile megalomanice. Să vedem pe unde va scoate cămaşa domnul preşedinte binevoitor pe banii statului (principalul acţionar al CET Govora, într-o formă sau alta, este tot statul!) când vor ajunge la domnia sa procurorii DNA, să-l ia la întrebări! Se va duce la sfetnicul lui din umbră, cu castel în Spania, să-l ajute?

“Hingherul de maşiniÔÇ£ Iliescu, consilier al directorului de la CET

În altă ordine de idei, domnule Cîlea, să înţelegem că aţi trimis un drept la replică la un articol apărut în publicaţia “Ziarul de VâlceaÔÇ£? Nu pricepem de ce aţi transmis acest drept la replică şi celorlalte mijloace de informare în masă din judeţul Vâlcea?! Un procedeu care vă descalifică total! Cât priveste angajările de la CET Govora, orice “găinăÔÇ£ rătăcită din judeţul Vâlcea cunoaşte presiunile, pe care le faceţi de ani de zile, asupra conducerii CET Govora pentru a vă angaja lipitorii de afişe din campaniile electorale. Ca să nu vorbim, de alt gen de presiuni, mult mai nocive pentru CET. Dar poate nu ştiţi dumneavoastră, atunci să o întrebăm pe preşedinta femeilor social democrate, Ioana Liţă, poate ştie dânsa mai multe despre angajările pe criterii politice? Aveţi acum ocazia să le explicati tuturor ziaristilor şi cititorilor vâlceni (aşa argumentat, pe câteva pagini, cum vă place dvs.) care a fost raţiunea angajării la CET, pe funcţia de consilier al directorului (cu salariu de peste 3000 lei noi), a politrucului Cristian Iliescu (individ care de la angajare ÔÇô în urmă cu o lună ÔÇô nu a trecut o zi pe la noul loc de muncă!!!). Când a avut loc concursul de angajare, cine a făcut parte din comisia care i-a verificat “cv-ulÔÇ£ fostului “hingher de maşiniÔÇ£ şi specialist în jocuri de noroc? (Va urma!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe