Sparle si soparle 13 august 2012

luni, 13 august 2012

Sparle si soparle 13 august 2012

• În urma apariţiei articolului “Șefa AEP, vâlceanca Ana Maria Pătru, audiată în cazul chestorului Manoloiu”, un cititor a venit cu nişte “precizări” în ediţia online a ziarului nostru: “Doamna aceasta (după ce a trecut prin clinicile de operaţii estetice şi a tapat OLTCHIM-ul pentru a-i construi vila de la Vlădeşti) a reuşit performanţa de a sări din barca PDL în barca PSD! După ce a fost nominalizată de Băsescu ca preşedinte AEP, Ana Maria Pătru şi-a găsit repede prieteni (Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc de la PSD) şi acum muşcă mâinile celor care au făcut-o Doamnă! Halal doamne şi ea şi mama ei, Maria Bercea, de la Vila lui Ceauseşcu de la Olăneşti. Mă întreb de ce s-au dus să voteze la referendum noaptea pe liste suplimentare?”

• Un director de liceu, unul Statie, îl înjură pe inspectorul şcolar general, Florin Smeureanu. Domnul Statie nu acceptă ideea ca un superior să intervină în aranjamentele sale obişnuite. Aranjamente prin care “fură” orele unor profesoare pentru a le da suplimentar altora. Domnule Statie, suntem cu ochii pe ilegalităţile de la Grupul Școlar “FerdinandÔÇ£! În curând le vom devoala!

• Vineri, pe o ploaie torenţială, adică într-o perioadă cu puţină circulaţie pietonală, “VaranulÔÇ£ din CJ (vicele Dumitru Persu) s-a “târâtÔÇ£, cu mâinile lipite de bătrânele şolduri care au început să cam doară, până la un bancomat. Bancomat din faţa băncii unde a huzurit ani buni pe salarii imense. Suma retrasă de Varan din bancomat este echivalentul a 3 salarii minime. Raţia de week-end !

• Liberalii nu au oameni pregătiţi pentru administrarea unor societăţi problemă. Cel puţin aşa le-a spus deputatul de Loviştea: “Niciunul nu sunteţi bun pentru RAPPS. O păstrăm pe doamna Bercea acolo!”.

• Consilierul local PNL Adi Panduraşu se pare că este băiatul bun la toate pentru că altfel nu înţelegem de ce îşi arogă în public roluri de... electrician. Despre ce este vorba? Pe Splaiul Independenţei, cu ocazia Zilelor Râmnicului, a avut loc acel incident nefericit cu întreruperea de curent electric timp de aproape o oră. Fiind prin preajmă, Adi Panduraşu a făcut mare spectacol printre oamenii prezenţi cu calitatea lui de consilier local şi a cerut să fie lăsat să... remedieze situaţia de la tabloul electric. Bineînţeles că tânărul Panduraşu nu a reparat nimic, situaţia fiind rezolvată de nişte specialişti de la societatea CEZ veniţi tocmai de la o nuntă....

• Primarul din Lăpuşata confirmă faptul că este cel mai slab primar liberal din judeţ. Nu putem însă înţelege de ce au acceptat cei din USL alegerea unui viceprimar de acelaşi nivel. Viceprimarul PSD are doar 8 clase şi nu înţelege nimic din legea administraţiei sau din execuţia unui buget.

• Damian Mitu, un apropiat al primarului Emilian Frâncu, şi-a băgat în buzunar o sumă cu câteva zerouri (în euro) după ce a “muncit de i-au sărit capaceleÔÇ£ în data de 29 iulie, Ziua Imnului. Doar pentru că are carnet de membru PNL acest Mitu a primit “sarcinaÔÇ£, de la primarul Râmnicului, să fie “perceptorulÔÇ£ de la Splaiul Independenţei. Cu alte cuvinte, Mitu a încasat (prin firma Guess vital) o grămadă de bani de la comercianţii din zona respectivă (cu o parte infimă au fost achitate onorariile soliştilor). Păi e frumos, măi neicuşorilor? 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe