Afacerile Boromir au scăzut cu 26,4% în primele şase luni

joi, 16 august 2012

Afacerile Boromir au scăzut cu 26,4% în primele şase luni

• Totodată, Boromir şi-a diminuat numărul de angajaţi la 773 de la 1.053 de salariaţi în primele şase luni ale anului trecut

Potrivit www.zf.ro, producătorul de pâine şi produse de patiserie Boromir Prod Buzău (SPCU), controlat de omul de afaceri Constantin Boromiz, a raportat afaceri de 53,58 milioane lei la şase luni, în scădere cu 26,4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar pierderea s-a redus uşor, la 0,3 mil. lei. În primul semestru al anului trecut compania a avut o cifră de afaceri de 72,84 milioane de lei şi o pierdere netă de 0,4 mil. lei.
Veniturile totale s-au redus cu 26,7% în perioada ianuarie-iunie, la circa 64,5 milioane de lei, iar cheltuielile totale au coborât cu acelaşi procent, la 64,76 milioane lei.

Totodată, Boromir şi-a diminuat numărul de angajaţi la 773 de la 1.053 de salariaţi în primele şase luni ale anului trecut. Grupul Boromir are activităţi în morărit şi panificaţie şi mai include companiile Boromir Ind (Râmnicu Vâlcea şi Deva), Boromir Pan, Moara Cibin (MOIB), Extrasib Sibiu, Comcereal Sibiu, Amylon Sibiu (AMY) şi Panmed Mediaş. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • TRUSTUL 3 CONSTRUCTII
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2023 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe