Sparle si soparle 26 iulie 2012

joi, 26 iulie 2012

Sparle si soparle 26 iulie 2012

• Un mesaj primit pe adresa electronică a ziarului de la un angajat de pe platforma chimică: “De ce să voteze salariaţii OLTCHIM “DA”? Ce-a făcut guvernarea USL pentru ei? S-au rezolvat problemele în OLTCHIM şi salariaţii şi-au primit salariile de când este USL la guvernare? Vă spun eu: NU au făcut nimic pentru OLTCHIM! Doar au făcut promisiuni. De la vorbă la faptă este drumul lung al nepăsării şi al intereselor oculte! Mai mult, prin criza politică declanşată de USL fiecare salariat al OLTCHIM a pierdut din puterea de cumpărare circa 12-13% (prin majorarea preţului la energie electrică cu 5% şi prin devalorizarea galopantă a leului cu circa 7-8%). Oamenii trebuie să voteze aşa cum vor: DA sau NU! Și nimeni nu le poate impune să voteze împotriva conştiinţei lor.ÔÇ£

• Fără un motiv anume, preşedintele interimar Crin Antonescu a semnat miercuri decretul privind eliberarea din funcţie a doamnei Iancu Ana Hermina, judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Judecătoarea Iancu Ana Hermina s-a făcut remarcată în ianuarie 2010, când s-a pronunţat împotriva condamnării fostului primar al Râmnicului, Mircia Gutău, având atunci calitatea de preşedinte al completului de judecată.

• După ce Emilian Frâncu a fost ales în funcţia de primar, s-au înmulţit îngrijorător numărul câinilor vagabonzi din Râmnicu Vâlcea!

• În timp ce USL ţine o grămadă de mitinguri şi a împânzit judeţul Vâlcea cu afişe anti-Băsescu, cei de la PDL nu s-au omorât deloc să ţină măcar o manifestare pro-Băsescu sau să pună un afiş. Nici măcar celebra “Flacără a Democraţiei” nu a trecut prin Vâlcea, semn că suntem departe de valorile democratice, sau poate judeţul nostru este un ţinut din Republica Congo!

• Un rom din Drăgăşani, pe numele de familie Ț., conduce o reţea de escroci. Aceştia plasează la amaneturi obiecte care nu sunt de aur, dar care la prima analiză a angajatelor de acolo rezistă substanţei de control.

• Schimbările din Primăria Râmnicului nu vor viza şi o doamnă cultă. Cultă pentru că se pricepe să cultive relaţii cu bărbaţi căsătoriţi. Unul din ei este mare patron al unei firme care mulge sistematic bugetul local şi care s-a înţeles de minune cu foştii primari. Vom reveni în curând cu o anchetă pe care o documentăm profesionist. Pentru ca totul să fie OK!

• Un escroc notoriu a reuşit să păcălească o mulţime de oameni. El le-a cerut acestora câte 20 de lei pentru a-i introduce în secţiile de votare în ziua referendumului. Oamenii au plătit aceşti bani în speranţa că vor câştiga peste 200 de lei ca reprezentanţii unor partide. Escrocul se bazează pe faptul că nu va depune nimeni plângeri. Dacă nu le returnează banii celor păgubiţi până în ziua votului, va avea însă mari neplăceri! Se aude domn avocat?

• Primarul Emilian Frâncu pare a înţelege în cele din urmă că presa nu îi vrea răul. Am aflat că intenţionează să renunţe la serviciile controversatului Șindilaru şi să îl aducă consilier în primărie pe Victor Giosan. Ceea ce nu ar fi rău. Îi sugerăm domnului primar să verifice şi eficienţa doamnei care este director la Starea Civilă. Ea a ajuns aici ca fină a unui fost primar, deşi nu are studii juridice, iar comportamentul ei lasă de dorit.

• În curând ne vom ocupa de afacerile necurate ale unui avocat cu Primăria Râmnicului. Vrem să îl protejăm pe primarul Frâncu să nu ajungă şi el victima acestui ipochimen fără scrupule care a ajuns să stea gratis într-un spaţiu al primăriei şi să mai şi obţină prin procese aranjate bani de la primărie drept daune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe