Sparle si soparle 12 iulie 2012

joi, 12 iulie 2012

Sparle si soparle 12 iulie 2012

• Nunta anului în judeţul Vâlcea va avea loc duminică, 22 iulie, la Restaurantul OK din Zăvoi. Dacă în 2011, nunta anului a fost cea a ficei patronului de la Diana, Dumitru Crăciunescu, în acest an, cel care se va bucura de acest “onor” se numeşte Denis Mugurel Gogîrnoiu, fiul lui Gheorghe Gogîrnoiu, directorul Finanţelor Publice Vâlcea. La evenimentul din 22 iulie sunt aşteptaţi circa 800 de invitaţi, iar printre participanţii de marcă se va număra şi Mugur Isărescu, guvernatorul BNR. Le urăm şi noi “Casă de piatră!ÔÇ£ tinerilor miri.

• Chiloţarul şef şi traseistul politic Tanislav, directorul Agenţiei Domeniilor Statului Vâlcea, a jucat în campania electorală pentru alegerile locale la... trei capete. Numit în 2009 în fruntea instituţiei de către fostul preşedinte al PDL Vâlcea, Mircia Gutău, ipochimenul Constantin Tansilav a creat o adevărată ţesătură de relaţii politice doar cu scopul de a-şi “betona” funcţia de la ADS Vâlcea. Astfel, Tanislav acţiona pe frontul democrat-liberalilor (ca membru al acestui partid), consoarta lui ajuta vârtos candidaţii UNPR, iar prin fiţuica celor doi era lăudat foarte apăsat chiar... Ion Cîlea, preşedintele PSD Vâlcea. Acum, după instalarea noului guvern şi după alegerile locale, Tanislav face mătănii prin biroul lui Ion Cîlea, în speranţa că va fi păstrat în funcţia de director la ADS Vâlcea. Speranţe deşarte, însă, pentru că acest post va fi dat unui liberal de frunte, care a depus eforturi remarcabile în campania electorală!

• Hidroserv Vâlcea a primit de la Hidroelectrica, în ultima lună, doar jumătate din banii pentru salarii. Situaţia este dezastruoasă pentru Hidroserv în condiţiile în care lichidatorul judiciar al Hidroelectrica intenţionează să restrângă la maximum activităţile din cadrul acestor societăţi comerciale.

• Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, îşi petrece vacanţele şi sfârşiturile de săptămână, "atunci când are timp", la Drăgăşani, în judeţul Vâlcea, la renumita plantaţie de viţă-de-vie pe care o deţine. O spune Cristian Dina, persoana care se ocupă de via guvernatorului. “Domnul guvernator îşi face vacanţele în vie, şi week end-urile, când are timpÔÇ£, a declarat pentru ziarul “GândulÔÇ£ Cristian Dina, directorul comercial al SC Măr SRL, firma deţinută de Mugur Isărescu, împreună cu famila sa. Plantaţia de viţă-de-vie a guvernatorului a ajuns la 40 de hectare, dintre care 30 de hectare sunt pe rod, în creştere cu 50% faţă de acum doi ani.

• Preşedintele CAR Pensionari Vâlcea, Gheorghe Răban, este contestat de mai mulţi pensionari. Aceştia sunt nemulţumiţi de măsurile “abuziveÔÇ£ adoptate de Răban în ultimii ani. Pe surse am aflat că Răban şi-a stabilit, cu de la sine putere, un salariu de 45 de milioane de lei lunar, adică vreo 10 pensii minime. Investigăm şi alte nereguli de la CARP Vâlcea, urmând să le dezvăluim într-o anchetă jurnalistică.

• În ultimul raport al Curţii de Conturi se arată că Teatrul “Anton PannÔÇ£ nu a virat la bugetul Consiliului Judeţean Vâlcea contravaloarea cotei de 50% din chiria încasată în anul 2010 pentru spaţiul închiriat societăţii Rosan Grup SRL Rm. Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe