Persoană surprinsă în timp ce încerca să sustragă dintr-o dependinţă a unei locuinţă din comuna Mihăeşti

joi, 5 iulie 2012

Persoană surprinsă în timp ce încerca să sustragă dintr-o dependinţă a unei locuinţă din comuna Mihăeşti

La data de 04 iulie a.c., în jurul orei 03.14, poliţiştii Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Râmnicu Vâlcea, au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către C. Maria, din comuna Mihăeşti, a sesizat faptul că vecinul său a surprins o persoană de sex feminin în timp ce încerca să sustragă păsări dintr-o dependinţă şi ulterior a fost lovit de către aceasta.
În temeiul sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului unde a fost identificată partea vătămată, I. Pavel, de 75 de ani, care ne-a relatat faptul că în noaptea de 03/04 iulie a.c., în jurul orei 03.00 a surprins-o pe Katalin I., de 20 de ani, din comuna Mihăeşti, într-un coteţ de păsări din curtea locuinţei, în timp ce încerca să sustragă două păsări, pentru a putea părăsi locul faptei aceasta l-a lovit pe I. Pavel în zona feţei şi a corpului.
În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, iar la finalizarea anchetei urmându-se a se da soluţie procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

 Ieri, 03 iulie a.c., poliţiştii Biroului Arme, Explozibil şi Substanţe Periculoase în colaborare cu cei din cadrul Poliţiei oraşului Horezu, în urma unor activităţi specifice au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii nerespectării regimului armelor şi muniţiilor au reuşit să identifice pe Z. J., de 58
de ani, din municipiul Bucureşti, care poseda o armă fără a avea autorizaţie de deţinere.
Revolverul marca MIAMI, calibrul 22 LR, fără muniţie a fost identificat la reşedinţa din oraşul Horezu.
 Din primele cercetări a reieşit faptul că bărbatul a achiziţionat revolverul din Statele Unite ale Americii, iar în anul 1997 când a revenit în ţară a trimis şi toate bunurile sale, printre care şi arma, într-un container, în portul Constanţa. Totodată, s-a stabilit că bărbatul nu a declarat în momentul preluării containerului organelor vamale existenţa revolverului.
În urma verificării bazelor de date a rezultat faptul că persoana în cauză nu a fost şi nici nu este autorizat să deţină arme letale sau neletale.
În prezent se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, respectiv deţinerea, portul, transportul, fără drept, a armelor, fapte prevăzute de art. 271 din Codul Vamal şi art 279 din Codul penal.

 
Accidente rutiere produse în judeţul Vâlcea

La data de 03 iulie a.c., în jurul orei 11.40, D. Gheorghe, în vârstă de 52 ani, din Bălceşti, a condus pe DN7, un autoturism marca HYUNDAI, iar într-o

curbă uşoară pe o trecere de pietoni semnalizată prin indicatoare şi marcaje, a acroşat cu partea faţă o minoră care se angajase în traversarea străzii împreună cu fratele său, şi care s-a întors.
Minora T.C., de 9 ani, din comuna Fulga, judeţul Prahova, a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism prin accident rutier.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltată şi o probă biologică de sânge.
 
* * *

În aceeaşi zi, în jurul orei 17.25, M. Ovidiu, de 53 ani, din Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism marca SKODA pe strada Calea lui Traian, iar la efectuarea manevrei de întoarcere prin viraj la stânga, nu s-a asigurat şi a fost
lovit de un autobuz, marca DAF care se deplasa în acelaşi sens, condus de G. Mihail, de 32 ani, din Râmnicu Vâlcea.
M. Ovidiu a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de traumatism hemitorace stâng şi fractura C6.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-le recoltate şi o probă biologică de sânge.
 

Cercetat pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 03 iulie a.c., ora 04.38, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Băbeni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 că în noaptea de 02/03 iulie a.c. un autoturism Volkswagen s-a răsturnat pe DN 64.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a stabilit că D. Iulian, de 25 ani, din com. Galicea, a condus autoturismul marca Volkswagen pe D.N. 64, răsturnându-se cu acesta în afara părţii carosabile.
În urma evenimentului nicio persoană nu a fost rănită şi nici o altă pagubă materială nu a fost produsă.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.99 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În prezent bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astăzi, în jurul orei 08.00, F. Ștefan, de 23 ani, din comuna Guşoeni, a condus o autoutilitară marca Citroen, pe DN 67 B, pe raza comunei Creţeni, din direcţia Guşoeni către Drăgăşani şi ajungând la km. 106 + 930 m, a acroşat cu partea dreaptă faţă pe M. Ion, de 52 ani, din comuna Guşoeni, care s-a angajat în traversarea străzii fără să se asigure şi prin loc nepermis.
 În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a lui M. Ion care a fost transportat la Spitalul municipal Drăgăşani în vederea acordării de îngrijiri medicale stabilindu-se diagnosticul de politraumatism, stare comatoasă.
Nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nici nu i s-au putut recolta probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe