Pentru al doilea stagiu de pregătire vâlcenii merg la Snagov sau Buftea

joi, 19 iulie 2012

Fotbal, Liga a II-a
Adio cantonament în Austria!
Pentru al doilea stagiu de pregătire vâlcenii merg la Snagov sau Buftea

CS Municipal nu va mai pleca în Austria pentru al doilea stagiu al pregătirilor de vară aşa cum declarase că îşi doreştetehnicianul Alin Artimon, încă de la finalul sezonului trecut. După cantonamentul de la baza sportivă proprie, acolo unde s-a pus accentul pe pregătirea din punct de vedere fizic, municipalii se vor deplasa fie la Buftea fie la Snagov, acolo unde vor juca şi o serie de partide amicale. Motivul din cauza căruia s-a făcut schimbarea de planuri este uşor de intuit, bugetul de austeritate de care dispune CS Municipal pentru noul championat.

Pasăre şi Sergiu Popescu se întorc. Vine şi Vişa?

Uşor, uşor, antrenorul timişorean încearcă să refacă din lotul pe care s-a bazat când a mai antrenat în Zăvoi. Primul care s-a întors în Zăvoi a fost Sergiu Popescu, fotbalist simpatizat de spectatorii vâlceni pentru devotamentul de care dă dovadă pe teren. Foarte aproape de a reveni este şi Marius Pasăre, un alt jucători cu stagii vechi la CS Municipal. Ambii au evoluat în sezoanele trecute la Alro Slatina, formaţie care a fuzionat cu FC Olt. De asemenea, se zvoneşte că sub comanda lui Artimo ar putea ajunge şi Bogdan Vişa, fundaş central de care echipa din Zăvoi ar avea mare nevoie. Și Bogdan a mai jucat la formaţia vâlceană. La capitolul certitudini este portarul Andrei Popescu, fotbalist descoperit de Traian Popa, la centrul de juniori şi copii dar care a jucat pentru FC Bihor Oradea, formaţie cu care şi-a terminat contractul.

Șase amicale până la debutul sezonului

Până la debutul sezonului competiţional 2012-2013, CS Municipal are programate mai multe partide amicale, majoritatea în timpul cantonamentului care va avea loc la finalul lunii, în jurul Bucureştiului. Prima poartidă a avut loc miercuri seara, în compania unei formaţii din Liga a IV-a, Topologul Galicea. A doua confruntare, prima ┬½tare ┬╗, se va disputa sâmbătă, pe terenul foste formaţii de prim eşalon, FC Sibiu, echipă care se confruntă şi ea cu grave probleme financiare. Seria partidelor de verificare va continua contra formaţiilor FC Olt, Dinamo II, FC Argeş şi o echipă de eşalon trei al cărei nume încă nu se cunoaşte. Campionatul eşalonului secund este programat să înceapă la jumătatea lunii august, la o lună distanţă de primul eşalon dar nu ar fi exclus ca startul să fie amânat, din cauza temperaturilor mari. Având în vedere că majoritatea meciurilor ar trebui să se joace la ora 11.00, oficialii federaţiei ar putea să considere că temperaturile vor fi prea mari. Din informaţiile pe care le avem, oficialii echipei vâlcene nu sunt de accord cu această variantă.

Știri

E oficial, Universitatea Craiova va fi colegă cu CS Municipal

Comitetul de Urgenţă al FRF a pus în aplicare, marţi, decizia Curţii de Apel Bucureşti, a dispus suspendarea măsurii excluderii provizorii a S.C. Fotbal Club U Craiova SA şi a reintegrat clubul din Bănie în Liga a II-a şi totodată a invitat primăria să înscrie o echipă în Liga a II-a, conform deciziei Adunării Generale. Decizia este semnată de preşedintele FRF, Mircea Sandu, de primul vicepreşedinte Dumitru Dragomir şi de cel de-al doilea vicepreşedinte Octavian Goga. Federaţia Română de Fotbal a înştiinţat S.C. Fotbal Club U Craiova SA de punerea în aplicare a deciziei Curţii de Apel Bucureşti şi dereintegrarea echipei în Liga a II-a. De asemenea, FRF a trimis o scrisoare primarului Municipiului Craiova, HYPERLINK "http://politicieni.mediafax.ro/poli..." l "search" o "Detalii despre Lia-Olguţa Vasilescu" "_blank" Lia-Olguţa Vasilescu, în care edilul este informat că mai poate înscrie o echipă în liga secundă şi că termenul pentru a face acest lucru este 30 iulie. La 25 iunie, Curtea de Apel Bucureşti a admis cererea clubului Universitatea Craiova de anulare a excluderii provizorii a grupării conduse de Adrian Mititelu, hotărâtă de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 20 iulie 2011. FRF poate contesta această sentinţă, dar trebuie să reînscrie imediat echipa în campionat. Mai mult decât atât, patronul echipei Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a spus că este de acord să îi trimită înapoi la Universitatea Craiova pe atacanţii vâlceni Florin şi Mihai Costea. "Îl sun pe Mircea Sandu ca să-i dăm înapoi jucătorii lui Mititelu. Îl sun şi gata, terminăm! Îi dau jucătorii şi gata, care-i problema? Și dacă jucatorii nu vor, tot pleacă. Se dă o hotărâre de către o instanţă sportivă şi nu mai au ce sa facă! O să-l sun pe Mircea Sandu să vedem! Din punctul meu de vedere nu e nicio problemă, i-am zis asta şi lui Mircea Sandu. Să vedem dacă cei de la Astra sau de la alte cluburi vor să-i lase pe jucătorii luaţi de la Unviersitatea să plece înapoi. Mie o să-mi dea Federaţia 200.000 de euro sau 300.000, lui Niculae de la Astra vreo 700.000, cât a cheltuit, şi gata!", a spus Becali la gsptv.
Neagu crede că revine în câteva luni

HAndbalista Oltchimului, Cristina Neagu, a declarat că speră să revină în scurt timp pe teren, chiar dacă încă resimte dureri şi nu se poate antrena la capacitate maximă. Interul chemist este în cantonament la Mamaia cu formaţia campioană a României şi nu a mai jucat de mai bine de un an, după ce s-a operat la umăr în Statele Unite ale Americii. ÔÇ£Deocamdată nu pot să încep antrenamentele cum mi-aş fi dorit, pentru că încă am dureri şi nu sunt refacută sută la sută. Am şansa să vin după un an şi jumătate într-un cantonament cu echipa, pentru că am un antrenor căruia îi pasă şi de jucătoarele accidentate. Atunci când mi-am făcut geanta aveam şi emoţii, pentru că a trecut foarte mult timp pentru mine şi practic nu mai simţeam că fac parte din echipă. Însă acum avem antrenor nou, alta atitudine, o altă mentalitate şi sper ca în câteva luni să pot să fiu şi eu gata de joc”, a spus Neagu, despre care s-a vorbit că nu s-a înţeles tocmai bine cu tehnicianul Radu Voina, cel puţin în ultima perioadă în care acesta a antrenat pe Oltchim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe