|duminică, iunie 26, 2022
  • Follow Us!

La pasajul “Tudor VladimirescuÔÇ£ s-a blocat circulaţia, dar nu lucrează nimeni 

Fostul primar Romeo Rădulescu:

La pasajul “Tudor VladimirescuÔÇ£ s-a blocat circulaţia, dar nu lucrează nimeni

“Lucrările la pasajul peste linia ferată de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu s-au oprit, deşi a fost blocată total circulaţia”, este semnalul de alarmă al consilierului local al PDL, Romeo Rădulescu, îngrijorat că ar putea fi pierdută finanţarea pentru proiect.

“Pentru că mă interesează în continuare tot ce se întâmplă în municipiu urmăresc zilnic lucrările din zonă, dar am constatat că acestea au fost stopate. Dacă se merge în ritmul acesta nu va fi respectat termenul de 12 luni de finalizare a pasajului. Actuala administraţie a declarat presei că a avut întâlniri pe teren şi va continua construcţia pasajului, dar în fapt nu se întâmplă nimic. Problema este că s-a blocat circulaţia, dar nu lucrează nimeni. Acum, conducerea Primăriei Râmnicului, poate să dovedească pricepere în derularea unui proiect european, deşi etapa în care se află este doar cea finală, de execuţie, celelalte fiind parcurse pe timpul mandatului meu de primar. Aşa că, ei nu trebuie decât să se ocupe de construcţia acestui pasaj”, a opinat Romeo Rădulescu.

“Una dintre cele mai importante investiţii, pasajul peste calea ferată de pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, va duce la fluidizarea traficului în municipiu, dar o asemenea lucrare nu este uşor de realizat, mai ales dacă se finanţează cu bani de la Uniunea Europeană, care impune condiţii stricte ce nu pot fi eludate după bunul plac al fiecăruia”, a conchis consilierul municipal Romeo Rădulescu.

Leave a Response