Transfer elegant de Putere la Râmnicu Vâlcea

joi, 21 iunie 2012

Transfer elegant de Putere la Râmnicu Vâlcea

• Colaborare bună între actualul primar Emilian Frâncu şi fostul primar, Romeo Rădulescu

Într-un comunicat de presă transmis de Emilian Frâncu, primar ales al municipiului Râmnicu Vâlcea, se menţionează: “La alegerile din 10 iunie, cetăţenii municipiului Râmnicu Vâlcea au decis prin vot schimbarea actualei administraţii locale şi găsirea unei alte soluţii, mai apropiată de nevoile lor şi mai angajată în rezolvarea problemelor cotidiene cu care aceştia se confruntă.

Doresc, în acest context al schimbării, să remarc modul civilizat prin care transferul de mandat se realizează la nivelul municipiului, ocazie cu care am descoperit în fostul primar Romeo Rădulescu un partener cu care pot discuta aspectele cele mai importante ale succedării la conducerea Primăriei. La întâlnirile ce au urmat zilei de 10 iunie ÔÇô concertul de închidere a stagiunii Filarmonicii ”Ion Dumitrescu”, inaugurarea terenului de sport sintetic de la Școala Generală nr. 4 sau, de câteva ori, în biroul Primarului ÔÇô disponibilitatea mea către dialog a găsit în domnul Romeo Rădulescu un răspuns pe măsură, cu consecinţe benefice pentru comunitatea Râmnicului.

Doresc, ca urmare, să subliniez atitudinea civilizată a domnului Rădulescu din perioada post-electorală şi să-i mulţumesc pentru toate lucrurile bune realizate, alături de Consiliul Local, în mandatul în care a condus destinele municipiului Râmnicu Vâlcea.ÔÇ£

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe