Sparle si soparle 7 iunie 2012

joi, 7 iunie 2012

Sparle si soparle 7 iunie 2012

• Comunistul de la Consiliul Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a fost foarte iritat şi supărat luni, 4 iunie, după apariţia articolelor din Ziarul de Vâlcea. Aflat în vizită electorală în comuna Nicolae Bălcescu, “naşul” Cîlea a făcut o adevărată criză de nervi şi era gata-gata să arunce de pământ cu telefonul mobil la care vorbea, după ce primise vestea articolelor apărute în ziarul nostru.

Îi recomandăm totuşi lui Ion Cîlea să urmeze sfatul unui cititor al publicaţiei noastre: “Domnule preşedinte Cîlea, vă doresc multă sănătate şi vă rog din suflet dacă puteţi lăsaţi politica că nu merită. Cred că este suficient cât aţi muncit şi munciti pentru acest oraş şi judeţ. E mai bine să vă îngrijiţi sănătatea că restul nu merită! Aveţi grijă de dumneavoastră şi lăsaţi pe ceilalţi să-şi facă şi ei datoria cum aţi făcut-o dumneavoastră că nu va mai întâlni judeţul un om ca Ion Cîlea niciodată! Și eu am lucrat în consiliul judeţean în regimul trecut. Vă cunosc bine şi nu merită să vă îmbolnăviţi pentru alţii. Viaţa este scurtă, domnule preşedinte Ion Cîlea, şi nu merită să v-o scurtaţi pentru alţii!”

• După alegerile din 10 iunie, primarul Briceag de la Valea Mare se va întoarce la “funcţia” de antrenor de fotbal, pentru că scrutinul electoral va fi câştigat de candidatul PDL, Dumitru Niţă. Primarul Briceag s-a lăudat mereu că asfaltează uliţele comunei, însă nu a fost în stare să pietruiască un drum în satul Matalesti. Odată, chiar baronul Briceag a rămas blocat cu maşina primăriei în satul Matalesti. În final, putem să-l mai întrebăm pe primarul din Valea Mare unde a dispărut piatra destinată pietruirii drumului din satul Matalesti, care se afla în curtea fostului CAP Drăganu?

• Staţiile de taximetre din Râmnic duhneau miercuri a ţuică, tescovină, borhot. Lumea întreba de unde vine mirosul. Ei bine odorizantele auto împărţite de echipele de campanie ale lui Emilian Frâncu şi inscripţionate cu sloganul “Noi schimbăm aerul în Râmnic” degajă un miros asemănător celor întâlnite în preajma cazanelor în care se fierbe ţuica!

• Mai mulţi preoţi vâlceni sunt angrenaţi în ilegale şi imorale campanii de susţinere a unor candidaţi.

• În Stoeneşti candidatul Fredy Dumbravă i-a promis unui anumit Bebe Chelcea că îl va pune viceprimar!

• În Păuşeşti Otăsău, viceprimarul Avan şi-a luat măsurile de siguranţă, dacă iese naşpa pentru el va fi angajat consilier al primarului.

• Primarul pompier din Livezi are 9 plângeri penale împotriva sa. Ultimele sondaje arată că nu poate obţine mai mult de 16% din voturi. Ceea ce ne bucură! PDL a scăpat în Livezi de un primar controversat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe