Sparle si soparle 17 mai 2012

joi, 17 mai 2012

Sparle si soparle 17 mai 2012

• “Fără număr, fără număr!” din partea directorului de la Oltchim, Constantin Roibu, atunci când vine vorba de “damblaua” numită echipa de handbal Oltchim. În timp ce combinatul chimic abia mai supravieţuieşte la 35% din capacitate, oamenii sunt trimişi în şomaj tehnic, iar furnizorii de utilităţi nu au mai fost plătiţi cu anii, directorul Roibu aruncă milioane de euro pentru achiziţii de handbaliste. Ultima “ispravă” de acest fel este cu portarul Silvia Navarro, din naţionala Spaniei. În dorinţa de a câştiga Liga Campionilor, Oltchim a transferat mai multe jucătoare din străinătate: Amandine Leynaud, Allison Pineau, Alexandrina Barbosa Cabral şi Silvia Navarro.

• Chestorul Ioan Stoica, fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea, ar fi fost impus ca secretar general la Ministerul de Interne de baronul PSD de Argeş, Constantin Nicolescu, spun surse guvernamentale. În urmă cu câteva luni, “Ziarul de Vâlcea” a dezvăluit că şeful IPJ Vâlcea este naşul baronului asfaltului din Argeş, Cătălin Spătaru.

• Continuă acţiunile la limita penalului ale primarului din Ioneşti, Constantin Neagoie, sub privirile îngăduitoare ale DNA-ului sau Poliţiei. Luna trecută, baronul Neagoie a insistat ca să se aprobe în Consiliul Local Ioneşti propunerea de achiziţionare a unui microbuz de 15.000 de euro pentru transportul oamenilor din primărie. Numai că acest microbuz a fost “cumpărat” de Neagoie direct... de la firma sa, Comchim, întrucât maşina se afla parcată de mai multe luni de zile pe platforma firmei din Bujoreni, iar primarul din Ioneşti nu mai avea nevoie de un astfel de microbuz la Comchim. Curat murdar!

• Pentru efectuarea unor recepţii false la lucrările de la Scoala Generală Drăgoeşti, Curtea de Conturi a imputat conducerii Primăriei Drăgoeşti suma de 800 milioane lei vechi.

• Primarul Cristian Nedelcu din municipiul Drăgăşani nu este chiar aşa de curat, precum îl arată “oglindaÔÇ£. În ultimul Raport al Curţii de Conturi sunt evidenţiate mai multe nereguli în dreptul entităţii administrative conduse de Nedelcu: “Efectuarea de înregistrări contabile eronate, care au condus la denaturarea informa╚øiilor prezentate în situa╚øiile financiare; Entitatea nu a calculat ╚Öi înregistrat în eviden╚øa contabilă amortizarea aferentă unor active corporale aflate în gestiune; Neînregistrarea în eviden╚øa contabilă a unor bunuri realizate în regie proprie; Prezentarea unor date eronate în contul de execu╚øie al bugetului local; Nerespectarea prevederilor legale privind majorarea valorii contabile a unor active corporale din domeniul public etcÔÇ£ 

• În numărul viitor vom publica dezvăluiri în premieră despre afacerile dubioase ale primarului Nicolae Voicescu din Fârtăţeşti, precum şi ale celui din Șirineasa, Dan Săraru. Țineţi aproape!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe