Eusebiu Veţeleanu

joi, 24 mai 2012

Eusebiu Veţeleanu:

Un singur tur la alegerile locale nu este în avantajul electoratului

Un singur tur la alegerile locale din iunie nu este în avantajul electoratului şi nici al candidatului, consideră candidatul UNPR la Primăria Râmnicu Vâlcea, Eusebiu Veţeleanu.
Candidatul UNPR la funcţia de primar al Râmnicului, Eusebiu Veţealeanu, este în mijlocul cetăţenilor. Avându-l alături pe Mircia Gutău, dar şi o echipă tânără şi puternică, Veţealeanu şi-a concentrat campania electorală pe întâlnirile cu oamenii. Astfel, în cele două săptămâni care s-au scurs de când s-a dat startul luptei electorale, canidatul progresist s-a deplasat în mai multe cartiere ale municipiului, precum Ostroveni, Traian, Nord, dar şi Goranu, Feţeni, Căzăneşti unde a luat pulsul comunităţii şi a constatat cu ce probleme se confruntă locuitorii din zonele respective. Totodată, Eusebiu Vetealeanu i-a îndemnat pe toţi cetăţenii să iasă în număr cât mai mare la vot, pe 10 iunie. Pentru ca votul lor să fie reprezentativ pentru preferinţele râmnicenilor, prezenţa cât mai numeroasă la urne este un lucru necesar, spune Veteleanu, în condiţiile în care primarul este ales dintr-un singur tur.

ÔÇ£O nouă zi de campanie, o nouă zi în acţiune cu echipa mea de tineret. Consider că cea mai bună campanie se face mergând pe stradă, pe alei, printre blocuri, prin cartiere, la împărţit de materiale şi pliante care conţin programul electoral. Trebuie să fim tot timpul în mijlocul oamenilor pentru a le explica ce vrem să facem în acest oraş. Sunt foarte bucuros pentru că, din discuţiile cu oamenii am simţit că sunt foarte receptivi şi am convingerea că voi fi învingător în această luptă. Sper ca pe data de 10 iunie, oamenii să vină la vot, în număr foarte mare. Actuala lege dată de fostul guvern ( alegerea primarului din primul tur) este total greşită şi de aceea îi îndemn pe râmniceni să iasă în număr cât mai mare la vot pentru că, primarul trebuie să fie votat de cea mai mare parte din populaţie, el fiind primarul tuturor cetăţenilor din acest oraş”, a declarat candidatul UNPR Râmnicu Vâlcea, Eusebiu Veţeleanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe