|miercuri, octombrie 20, 2021
  • Follow Us!

Eusebiu Veţeleanu şi-a serbat ziua de naştere alături de râmniceni 

Eusebiu Veţeleanu şi-a serbat ziua de naştere alături de râmniceni

În bisericile, mânăstirile şi catedralele ortodoxe din ţară şi străinătate au fost oficiate de sărbătoarea Înălţării Domnului, slujbe de pomenire a eroilor români căzuţi, de-a lungul timpului, pentru credinţă, neam, libertate şi dreptate.

În municipiul Râmnicu Vâlcea, s-a desfăşurat un ceremonial militar-religios la Monumentul Eroilor din Cimitirul Cetăţuia. Slujba religioasă a fost oficiată de un sobor de preoţi în frunte cu Părintele Ion Predescu, Consilier Social-Misionar al Arhiepiscopiei Râmnicului.

Cu acest prilej, candidatul UNPR la Primăria Râmnicu Vâlcea, Eusebiu Veţeleanu, însoţit de Mircia Gutău şi echipa de tineret a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor şi a participat la sfinţirea Fântânii lui Miuţă, aflată în cartierul Ostroveni.

După slujba religioasă Eusebiu Veţeleanu l-a felicitat pe Dumitru Miuţă, organizatorul acestui eveniment, pentru calitatea de bun gospodar. ”Îl felicit pe Dumitru Miuţă şi-i mulţumesc că m-a invitat la acest eveniment, într-o zi mare pentru creştini-ortodocşi, Înălţarea Domnului, la sfinţirea acestei fântâni care-i poartă numele şi pe care a construit-o cu forţe proprii. Întâmplător, în viaţa mea, astăzi are loc un eveniment important pentru mine, este ziua mea de naştere, am împlinit 44 de ani şi mă bucur foarte mult că de ziua mea am participat la această sfinţire. Mi-aş dori ca această fântână să fie în folosul tuturor râmnicenilor. Se spune că este gospodar cel care construieşte o casă, sădeşte un pom, face o fântână. Iată că Miuţă demonstrază această calitate de gospodar. Să dea Demnezeu ca izvorul ei să nu sece niciodată”, a spus Eusebiu Veţeleanu. După slujba religioasă, Eusebiu Veţeleanu a fost înconjurat de râmnicenii prezenţi care l-au felicitat de ziua de naştere şi i-au urat succes în alegeri.

Aşa cum ne-a obişnuit, Eusebiu Veţeleanu şi-a serbat ziua de naştere prin muncă, alături de râmniceni.

Dacă dimineaţă a participat la diferite ceremonii cu prilejul Marelui Praznic al Înălţării Domnului, după-amiază l-am găsit la o întâlnire cu peste 200 de taximetriştri şi pensionari. Acestora le-au fost amintite proiectele din programul electoral îndemnându-i să iasă în număr cât mai mare la vot pentru că, pentru prima oară, primarii şi preşedinţii de consilii judeţene vor fi aleşi dintr-un singur tur.

Leave a Response