Comuna Roşiile are nevoie de un primar nou: Diaconu Constantin Doru !

joi, 17 mai 2012

Schimbare şi progres !

Comuna Roşiile are nevoie de un primar nou: Diaconu Constantin Doru !

Atunci cand vorbim despre Rosiile folosim cuvinte si expresii mari care amintesc întotdeauna despre prestigiul unei localitatii rurale cu locul ei propiu in istoric.
 Dincolo de toate, pentru Doru Diaconu, candidatul UNPR la funcţia de primar al localităţii Roşiile inseamna ÔÇ£acasa”, si fiecare rosian stie de la parintii sai ca acasa este locul pe care vrei sa-l stii curat, sigur si imbelsugat. Ocazional, ne-am lasat casa pe mana unora care nu au ingrijit-o. toate acestea trebuie sa inceteze. Doru Diaconu vine la Primarie pentru a reda Rosiile fiecaruia dintre locuitorii comunei.

 Candidatul UNPR a intrat în această competiţie electorală pentru că el crede că roşienii merită o comuna mai buna. Si politica inseamna oameni care stiu sa construiasca! De un astfel de om are nevoie comuna Roşiile !

 Doru Diaconu declară cu sinceritate maximă: “Vin in fata dumneavoastra cu un Program ambitios. Un program care sa transforme Rosiile intr-o localitate europeana. Încrederea pe care o cer rosienilor este increderea in ceea ce Rosiile poate sa faca. Canditez deoarece cred in Rosiile, in rosieni si in dorinta lor de mai bine. În istoria sa Roşiile a dat valori umane incontestabile (Maria Ciobanu, medici, ingineri, profesori etc.), doar ca astazi parca a uitat sa le pretuiasca. Vad minti sclipitoare in scolile noastre indreptandu-ne spre alte orizonturi. În plus in fiecare zi sunt inconjurat de rosieni cu dorinta si puterea de a munci pentru a-si transforma ideile in reusite. Pentru toate acestea au nevoie doar de un mediu care sa-i incurajeze.ÔÇ£ Comuna Roşiile are nevoie, aşadar, de un primar nou şi acela este: Diaconu Constantin Doru !

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe