Zilele Sfântului Gheorghe, o mare ţeapă trasă râmnicenilor de Triumf Com SRL din Cluj

luni, 23 aprilie 2012

La finele săptămânii trecute, pe Splaiul Independenţei din Râmnicu Vâlcea ar fi trebuit să aibă loc manifestări grandioase ocazionate de Ziua Sfântului Gheorghe (sărbătorită în 23 aprilie). Astfel, în oraşul nostru trebuiau să cânte formaţiile de muzică Compact, Voltaj şi Desperado, artistul Aurel Tămaş, dar şi ansamblurile de muzică populară Mărţişorul din Cluj, Cununa Transilvană din Bistriţa şi Viscul de Sus, însă totul nu a fost decât... o mare ţeapă trasă Primăriei Râmnicului şi locuitorilor oraşului de către firma SC Triumf Com SRL din Cluj Napoca. În ultimul moment, cei de la societatea respectivă au anunţat, fără nici un fel de remuşcări, că nu au făcut rost de cei 24.500 de euro necesari pentru organizarea unui astfel de eveniment.

Pentru a da o notă de legalitate, Consiliul Local al Râmnicului a aprobat la finele lunii martie organizarea unui astfel de eveniment fără să ştie ce va urma. Iată ce spunea Eduard Tănăsescu, administratorul public al Primăriei Râmnicului, în motivarea care a fost înghiţită pe nemestecate de consilierii locali: “În conştiinţa populară românească, Sf. Gheorghe este unul dintre cei mai prezenţi sfinţi, numeroase biserici purtând hramul său, existând şi numeroase oraşe în România care îi poartă numele şi chiar unul dintre cele trei braţe ale Dunării fiind denumit astfel. Anul acesta, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Gheorghe, dorim să organizăm o serie de manifestări cultural-artistice, menite să omagieze importantul eveniment, având ca parteneri societatea Triumf Com SRL din Cluj Napoca. Această firmă va asigura următoarele: (pentru copii şi adolescenţi) - jocuri distractive, parc de distracţii şi agrement şi clovni în intervalul 20-23 aprilie 2012; (pentru tineri) - concerte pop-rock, având ca invitaţi trupe şi artişti celebri, precum şi un parc de distracţii, în intervalul 20-22 aprilie 2012;

(pentru adulţi şi seniori) - concerte de muzică populară şi etno, cu nume importante ale folclorului românesc, pe data de 23 aprilie 2012. Costurile pentru cele prezentate mai sus sunt de aproximativ 24.500 de euro, fiind acoperite în totalitate de către partenerul nostru, prin atragerea de fonduri din sponsorizări. De asemenea, societatea Triumf Com SRL va asigura şi serviciile legate de procesarea sunetului, a luminilor şi a backline-ului, precum şi a logisticii legate de scenă. În cadrul acestei colaborări, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea trebuie să acopere următoarele servicii: curăţenia stradală în zonă, apă necesară pentru dozatoare, asigurarea serviciului de salubrizare, asigurarea serviciului de pază şi ordine publică, realizarea planului cu avizarea din partea ISU, asigurarea la scenă a serviciilor de salvare şi de urgenţă, asigurarea curentului trifazat pentru scenă, parcul de distracţii şi zona de terase, asigurarea toaletelor publice, realizarea materialelor publicitare”.

(Petre Coman)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe