|luni, ianuarie 18, 2021
  • Follow Us!

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a dispus: 

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea, a dispus:

 

ADĂPOST ŞI HRANĂ 

PENTRU PERSOANELE ÎN DIFICULTATE

 

Ninsorile abundente, viscolul şi temperaturile foarte scăzute n-au ocolit nici judeţul Vâlcea. Aceste fenomene naturale au prins nepregătite multe persoane din rândul celor fără adăpost ori fără combustibili pentru încălzirea locuinţelor.

Pentru a asigura condiţii minimale de traversare a acestei perioade critice şi pentru a preveni pierderea de vieţi omeneşti, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Cîlea, a luat legătura cu directorii tuturor unităţilor spitaliceşti, ai centrelor de asistenţă medico-socială şi căminelor de bătrâni din judeţ, solicitându-le sprijinul în ceea ce priveşte găzduirea şi acordarea de hrană caldă tuturor celor aflaţi în dificultate.

Înţelegând situaţia deosebită din această perioadă, conducerea Centrului de Asistenţă pentru Persoane Vârstnice Bistriţa a răspuns deja rugăminţii preşedintelui Ion Cîlea, prin asigurarea de adăpost şi alimentaţie mai multor persoane din comuna Costeşti.

Cu aceeaşi solicitudine vor răspunde şi celelalte unităţi la orice apel umanitar din partea autorităţilor locale şi, direct, din partea celor care au nevoie de protecţie în aceste zile deosebite.

 

 

Leave a Response