Sparle si soparle

duminică, 9 octombrie 2011

Sparle si soparle

• Directorii de la Oltchim sunt un fel de „călăreţi fără capete". Altfel nu ne explicăm obedienţa de-a dreptul penibilă şi dusă la extrem, afişată în relaţiile cu „generalul" Constantin Roibu. Ceea ce hotărăşte Big Boss (pozitiv sau negativ) este literă de lege pentru „călăreţii chimici", care nu mai au nevoie şi de propriile capete (a se citi: creiere). E de-ajuns că are Roibu (cu toate că uneori ne îndoim) şi gândeşte el şi pentru destinele subordonaţilor săi cu funcţii de mari directori.

• Apel al vecinilor de pe strada Regina Maria: Marele avocat Ovidiu Cernăianu de la Baroul Vâlcea şi-a cumpărat un apartament într-un bloc pe această stradă, dar a uitat să-şi plătească datoriile la... asociaţie. Este adevărat că musiu Cernăianu nu s-a mutat încă în respectiva locuinţă însă timp de aproape o lună a tot renovat pe la apartament. Aşa că, să-i spună lui Mutu că el nu a consumat deloc apă, aşa cum apare la avizierul de pe scară! În aceeaşi situaţie se află şi un comisar de la Garda Financiară, de „origine" din Drăgăşani. Băieţi, băgaţi mâna în buzunar şi plătiţi-vă datoriile! Nu vă e ruşine să vă suporte costurile la întreţinere nişte bieţi pensionari, vecini de-ai voştri?

• Mai mulţi cetăţeni, proprietari de terenuri în apropierea ştrandului din Ostroveni, ni s-au plâns că au fost „condiţionaţi" atunci când au depus actele la Primăria Râmnicului pentru eliberarea autorizaţiilor de construcţii. Acestora li s-a sugerat că vor obţine mai repede documentele respective dacă vor cumpăra materialele de construcţie de la un depozit cu sediul în cartierul Goranu, pe strada Calea Bucureşti.

• Printre semnatarii petiţiei referitoare la problemele cauzate de clubul de noapte „Crystal" din municipiu se află două judecătoare, dar şi preşedintele Organizaţiei Municipale a UNPR, Gheorghe Udubae. Domnia sa locuieşte chiar vizavi de respectivul club şi este deranjat de nivelul decibelilor de la sfârşit de săptămână. De altfel, omul politic i-a rugat pe mai tinerii săi colegi de politică, patroni de club de noapte, să fie mai înţelegători şi să dea mai încet muzica la sfârşit de săptămână.

• Lăcraru şi Banu au prosperat în afaceri. Romeo ştie ce şi cum! Să-l întrebăm pe domnul R...ca sau mai bine pe patronii de la N...l?

• La societatea subordonată Primăriei Râmnicu Vâlcea, SC Pieţe Prest SA, cei 200 şi ceva de conţopişti(zde) se calcă realmente pe picioare prin birouri. Doar 67 de angajaţi sunt efectiv în teren şi îşi fac treaba. Directorul Rozin Ceauşescu e depăşit total de situaţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe