Sparle si soparle

duminică, 2 octombrie 2011

Sparle si soparle

• „Ziarul de Vâlcea" le mulţumeşte pe această cale: directorului Alecu Deaconu şi inspectorului Marian Bulgaru de la Poliţia Locală a municipiului Râmnicu Vâlcea pentru promptitudine şi profesionalism, calităţi de care au dat dovadă cu ocazia cercetărilor efectuate în cazul agresiunii ziaristului Tiberiu Pîrnău de către huliganul cu etichetă PNL, Cristian Iliescu. Poliţia Locală a acţionat cu maximă operativitate şi a pus la dispoziţia organului de cercetare competent din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea - CD-ul cu imaginile preluate de camera de supraveghere amplasată la Liceul de Artă (componentă a Sistemului de Supraveghere a Municipiului Râmnicu Vâlcea) din data de 27 septembrie 20011, intervalul orar 12.00 - 12.05.

Camera a surprins cu exactitate şi maximă acurateţe incidentul, pe imagini se vede clar violenţa cu care a acţionat liberalul cu apucături de golan, Cristian Iliescu, protejat al preşedintelui organizaţiei judeţene, Cristian Buican. Opinia unanimă a mai multor specialişti în drept din Râmnicu Vâlcea, care au analizat acest caz şi au vizionat imaginile camerei de supraveghere stradală este următoarea: „Faptele săvârşite de numitul Iliescu Cristian sunt contrare însă, şi dispoziţiilor legale, motiv pentru care vă rog să dispuneţi cercetarea faptelor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, prevăzută şi sancţionată de art. 180 din Codul penal, şi ameninţare, prevăzută şi sancţionată de art. 193 din Codul penal". Cu alte cuvinte, Cristian Iliescu riscă închisoarea de la o lună la trei luni sau amendă penală.

• Tribunalul Bucureşti ne-a trimis spre publicare următorul comunicat de presă: „Dosarul nr. 63/314/2005 (în care este judecat Nicolae Minea) înregistrat pe rolul Tribunalului Bucureşti Secţia a II-a Penală este judecat de către completul de judecată la care cauza a fost repartizată aleatoriu, complet constituit din doamna judecător Bomoboş Ana Otilia, doamna judecător Constantin Graţiela şi doamna judecător Teodorovici Geanina. Menţionăm că Preşedintele Tribunalului Bucureşti, respectiv doamna judecător dr. Mona Lisa Neagoe nu face parte din componenţa completului de judecată mai sus menţionat." Comunicatul este semnat de către judecătorul Laura Andrei, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bucureşti.

• Biroul DIICOT Vâlcea are în cercetare un dosar mai vechi de infracţiuni informatice în care este vizat şi fiul unui fost demnitar de prim rang al judeţului Vâlcea. De asemenea, printre cei cercetaţi se află şi un prieten al fostului viceprimar Constantin Monceanu, cel care acţiona în domeniul activităţilor infracţionale informatice cu nik-name-ul „Kalibra".

• În timp ce angajaţii de la OLTCHIM sunt trimişi cu miile în şomaj tehnic, directorul Constantin Roibu continuă să semneze facturile de miliarde de lei ale societăţii de transport SC AMITRANS SRL. Patronul căpuşei AMITRANS, Remus Florin Mihăescu, fiul şoferului lui Roibu, şi-a cumpărat recent un autoturism de lux, Porsche Cayenne. Valoare: 100.000 euro! Cine nu ne crede, poate oricând să dea o fugă în curtea societăţii Forconcid, acolo unde este parcat bolidul lui Mihăescu...

• Sunt create deja toate „premisele" ca noul Club Crystal din Râmnicu Vâlcea să-şi pună pe „Mute" boxele ultramoderne. Inspectoratul Judeţean de Poliţie al Judeţului Vâlcea are în lucru un dosar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice; Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea va revizui programul de funcţionare al clubului în zilele următoare; ca urmare a mai multor sesizări ale proprietarilor de case din zonă, alte instituţii de control vor „dansa" în ringul Clubului Crystal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe