Egalul care nu ajută pe nimeni

duminică, 9 octombrie 2011

• Fotbal, Liga a II-a

Egalul care nu ajută pe nimeni

• CSM a pierdut două puncte importante la adevăr pe propriul teren şi rămâne în zona retrogradabilă a clasamentului

CS Municipal a început meciul cu FC Argeş Piteşti cu gândul de a-şi trece în cont a doua victorie de pe propriul teren şi de a evada din zona nisipurilor mişcătoare. Da asemenea, pentru tehnicianul-jucător, Marius Mitu, ar fi fost un succes important la debutul său pe banca tehnică a grupării din Zăvoi.
Pe o ploaie mocănească, în faţa a nu mai mult de 200 de spectatori, CSM a început mai ofensiv decât o făcea demisionarul Tudor şi oltenii au mutat jocul spre poarta adversă imediat după primul fluier al arbitrului. În minutul 9 eforturile vâlcenilor au fost răsplătite şi Plecanciuc a deschis scorul cu o lovitură cu capul din interiorul careului după un corner excelent executat de Octavian Vasile. Nici nu s-au putut bucura bine elevii lui Mitu că argeşenii au şi egalat. La faza imediat următoare, Rover Cârstea a îndeplinit o simplă formalitate, în faţa porţii apărate de veteranul Robert Tufişi, după ce mingea şutată de Ivănică lovise bara. În minutul 27 avea să se consemne şi cea mai mare ocazie a meciului. Balonul a ajuns la golgheterul vâlcenilor, Gogoşoiu, dintr-un carambul fericit, fostul atacant al Universităţii Craiova a rămas singur, singurel cu portarul argeşenilor pe care l-a luat la ţintă.

Mingea respinsă de Croitoru a ajuns la autorul primului gol, Placanciuc, dar nici acesta nu a mai repetat isprava şi scorul a rămas 1-1. Şi cum în fotbal ocaziile mari se răzbună mai mereu, FC Argeş a dat lovitura spre finalul primei reprize. Rover Cârstea a luat o acţiune pe cont propriu şi a atras din nou privirile oficialilor din primul eşalon cu un gol de toată frumuseţea de la marginea careului. La pauză a fost 1-2 şi puţinii spectatori prezenţi se gândeau la ratarea lui Gogoşoiu care putea întoarce soarta meciului. Partea a doua a întâlnirii a fost mai săracă în faze de poartă. Chiar dacă au dominat mijlocul terenului şi au avut o posesie mai bună a balonului, vâlcenii nu s-au apropiat periculos de poarta apărată de Croitoru. Tehnicianul Mitu a riscat şi a introdus în teren fotbalişti ofensivi, Vlăduţi, Stoica şi Ene. Golul egalizator a venit, însă, târziu, cu un minut înainte de finalul timpului regulamentar. Pârvu a reuşit un lob peste Croitoru, ieşit în întâmpinare, portarul argeşean a reuşit să respingă dar nu suficient pentru a devia mingea în afara porţii. Oaspeţii au protestat la decizia de validare a golului, acuzând faptul că un copil de mingi era 2 metri în teren. Finalmente a fost 2-2, rezultat care o menţine pe CSM pe locul 14 al clasamentului, în zona locurilor retrogradabile. În etapa viitoare, CS Municipal se deplasează la Bucureşti, pentru meciul cu Juventus, una dintre formaţiile care pierd greu puncte pe propriul teren.

„Rezultatul este echitabil"

Tehnicianul secund al vâlcenilor, Mitică Teleşpan, a spus la conferinţa de presă că rezultatul este unul echitabil: "Asta este situaţia, cu bani puţini e greu să faci echipă competitivă, trebuie bani să aduci jucători de valoare, consacraţi, care fac diferenţa. Marius şi cu mine am preluat echipa, încercăm pe parcurs să remediem unele lucruri, suntem mulţumiţi că jucătorii şi-au dorit mult mai mult, am avut multe ocazii, dar am primit uşor gol. Mitu vrea să şi joace în continuare, este un băiat tânăr, vrea să facă multe, un profesionist din toate punctele de vedere, e meticulos, cred că va fi profesionist şi ca antrenor. Dacă nu primeam repede golul egalizator, sau dacă Gogoşoiu marca, alta ar fi fost situaţia. Rezultatul este echitabil, puteam să şi pierdem. Suntem acolo, printre echipele care se luptă să scape de retrogradare, dar, dar trebuie să ne salvăm. Ei trebuie să depună mai mult efort la antrenamente, să fie sănătoşi, fiecare trebuie să-şi îmbunătăţească randamentul, toţi joacă sub posibilităţile pe care le au".

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe