Ungureanu ratează tot sezonul

duminică, 10 iulie 2011

Handbal feminin

Ungureanu ratează tot sezonul

• portarul Oltchimului şi-a anunţat colegele că este gravidă în luna a doua

Conducerea tehnică a campioanei României îşi făcuse planurile pentru sezonul viitor cu Paula Ungureanu în lot. Portarul venit acum două sezoane la Râmnicu Vâlcea nu a putut ajunta prea mult echipa în sezonul trecut, după ce a suferit o accidentare la Campionatul European din 2010, într-o partidă contra Croaţiei. A suferit o ruptură la ligamentele încrucişate şi colaterale ale genunchiului stâng şi a fost operată în Germania. Campioanal României la handbal feminin a rămas astfel în numai doi portari, Talida Tolnai şi Sanela Knezovic, în timp ce Tereza Tolnai şi Mihaela Smedescu au fost anunţate că sunt libere să îşi găsească un nou angajament. Paula Ungureanu va rata această ediţie a Ligii Campionilor dar şi Campionatul Mondial care va avea loc în luna decembrie a acestui an în Brazilia.

Smedescu rămâne în lotul Oltchimului

Portarul Mihaela Smedescu a rămas în lotul campioanei României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, chiar dacă fusese anunţată acum o lună că este liberă să îşi caute o altă echipă. Oficialii vâlceni au luat această decizie după ce Paula Ungureanu a anunţat că este gravidă în luna a doua şi nu va mai evolua în acest sezon. „Ne bucurăm pentru Paula chiar dacă recunoaştem că am făcut planul cu ea în lot. Deocamdată am rechemat-o la lot pe Mihaela Smedescu, handbalistă care a făcut parte din lotul Oltchimului în sezonul trecut şi care nu semnase un contract cu o altă echipă. Vom vedea în zilele imediat următoare dacă vom mai face un transfer sau dacă ne vom baza pe portarii pe care îi avem, Tolnai, Knezovic şi Smedescu", ne-a declarat preşedintele CS oltchim, Petre Berbecaru. Handbalistele de la Oltchim continuă antrenamentele la Râmnicu Vâlcea până marţi, atunci când vor pleca la Constanţa pentru primul cantonament centralizat. Altfel, Yeliz Ozel, Marija Jovanovic și Sanela Knezovic s-au alăturat sâmbătă lotului antrenat de Radu Voina, toate după o săptămână în plus de vacanță primită din partea conducerii clubului pentru că au participat cu naționalele la preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial.

Knezovic vrea liga cu Oltchim

Portăriţa Sanela Knezovici spune că are gânduri mari în tricoul campioanei României şi crede că a făcut un pas important înainte prin transferul la Râmnicu Vâlcea: „Am jucat împotriva Oltchimului în sezonul trecut. Știu că este o echipă puternică, cu o tradiție bogată, cu handbaliste de mare valoare. Acestea sunt și motivele pentru care am ales să joc la Oltchim Râmnicu Vâlcea în următoarele sezoane. Sunt sigură că pentru mine este un pas înainte important. Cred că în acest sezon putem câștiga Liga Campionilor, de asta am și venit la Oltchim. Mai avem multe de pus la punct dar în lot sunt handbaliste de valoare și avem toate condițiile necesare pentru îndeplinirea obiectivului." În ceea ce o priveşte pe Marija Jovanovic, fostul căpitan de la Buducnost nu crede că va avea probleme mari în ceea ce priveşte recuperarea: „Le ştiu pe toate handbalistele de la Oltchim şi deja am mulţi prieteni la Râmnicu Vâlcea."

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele stiri

  • PUBLICITATE

  • https://www.mocanuvicentiu.ro/
  • PARTENERI MEDIA

  • © 2024 Ziarul de Valcea. Toate drepturile rezervate.

    Web Design by DowMedia

    Ne gasiti si pe